Ολυμπιακός: Κάλεσε οπαδό του ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη για να δει από κοντά το ντέρμπι

Κίνηση ανθρωπιάς από τον Ολυμπιακό σε μια προσπάθεια να στηρίξει την Άννα, μια οπαδό του ΠΑΟΚ που δίνει τη μάχη για την ζωή της απέναντι στην επάρατο νόσο.

Οι ερυθρόλευκοι, μέσω του υπεύθυνου επικοινωνίας τους, Νίκο Γαβαλά, κάλεσαν την οπαδό του Δικεφάλου του Βορρά στο παιχνίδι των δύο ομάδων στο Φάληρο για να παρακολουθήσει από κοντά το ματς, ως επίσημη προσκεκλημένη.

«Επιπλέον, ως Ολυμπιακός επιθυμούμε να προσθέσουμε έναν ακόμη κρίκο στην ανθρώπινη αλυσίδα αλληλεγγύης και αγάπης για τη φίλη του ΠΑΟΚ, την Άννα που δίνει τη δική της μάχη. Θέλουμε και εμείς να ικανοποιήσουμε την επιθυμία της να βλέπει από κοντά τον ΠΑΟΚ γιατί αισθάνεται πως είναι η θεραπεία και η στήριξή της στον αγώνα της κατά του καρκίνου. Την περιμένουμε, λοιπόν, στο Καραϊσκάκη στον επόμενο αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Έχει τη θετική ενέργεια και τη σκέψη όλων μας», ανέφερε σε ανάρτησή του ο Νίκος Γαβαλάς.

Θυμίζουμε ότι, προ ημερών ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Λευτέρης Δούκας είχε κάνει γνωστή τη μάχη της Άννας συγκλονίζοντας τους πάντες…

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί