«Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός για Π. Καλαϊτζάκη»

Μάχη «αιωνίων» στην… ποδιά του Παναγιώτη Καλαϊτζάκη. Μετά το δεδομένο και γνωστό εδώ και εβδομάδες ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον γκαρντ/φόργουορντ της Λιετκαμπέλις, φαίνεται πως ΚΑΙ ο Ολυμπιακός μπαίνει στο κόλπο, όπως αναφέρει η έγκυρη ιστοσελίδα Basketnews.com.Οι «πράσινοι» είχαν επιχειρήσει να αποκτήσουν πριν το τέλος της σεζόν τον 23χρονο γκαρντ/φόργουορντ, ωστόσο αυτό δεν κατέστη εφικτό […]

Μάχη «αιωνίων» στην… ποδιά του Παναγιώτη Καλαϊτζάκη. Μετά το δεδομένο και γνωστό εδώ και εβδομάδες ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον γκαρντ/φόργουορντ της Λιετκαμπέλις, φαίνεται πως ΚΑΙ ο Ολυμπιακός μπαίνει στο κόλπο, όπως αναφέρει η έγκυρη ιστοσελίδα Basketnews.com.
Οι «πράσινοι» είχαν επιχειρήσει να αποκτήσουν πριν το τέλος της σεζόν τον 23χρονο γκαρντ/φόργουορντ, ωστόσο αυτό δεν κατέστη εφικτό καθώς η Λιετκαμπέλις δεν ήθελε να αποδυναμωθεί και δικαιώθηκε, αφού απέκλεισε την Ζαλγκίρις στα ημιτελικά των playoffs του εγχώριου πρωταθλήματος και ήδη στους τελικούς προηγείται της Ρίτας κάνοντας break στο πρώτο παιχνίδι.
Ο διεθνής στα «παράθυρα» με την Εθνική άσος έχει συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο με την Λιετκαμπέλις, ωστόσο σε αυτό προβλέπεται ένα πολύ μικρό buy out που δεν θα σταθεί εμπόδιο για να παίξει σε έναν από τους δύο «αιώνιους».
Φέτος ο δίμετρος άσος (2,00μ.) σε 19 εμφανίσεις στο Eurocup έχει 13 πόντους, 2,8 ριμπάουντ, 2,8 ασίστ και 1,3 κλεψίματα κατά μέσο όρο, ενώ στο εγχώριο πρωτάθλημα μετρά 10,8 πόντους, 4,3 ριμπάουντ, 3,1 ασίστ και 1,5 κλεψίματα ανά αγώνα.

SPORTFM

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί