«Ολυμπιακός και Νάπολι έχουν συμφωνήσει για τον Τσιμίκα, αλλά…»

Την στιγμή που δεν φαίνεται να κινείται τίποτα μεταγραφικά σε όλον τον πλανήτη λόγω κορωνοϊού ένας Ιταλός δημοσιογράφος υποστηρίζει πως υπάρχει εξέλιξη και μάλιστα οριστική στο φλερτ της Νάπολι με τον Τσιμίκα. Οριστική… δηλαδή συμφωνία. «Έλαβα μια πληροφορία από την Ελλάδα ότι ο Ολυμπιακός και η Νάπολι έχουν έρθει σε συμφωνία για τον Τσιμίκα ωστόσο […]

Την στιγμή που δεν φαίνεται να κινείται τίποτα μεταγραφικά σε όλον τον πλανήτη λόγω κορωνοϊού ένας Ιταλός δημοσιογράφος υποστηρίζει πως υπάρχει εξέλιξη και μάλιστα οριστική στο φλερτ της Νάπολι με τον Τσιμίκα.

Οριστική… δηλαδή συμφωνία.

«Έλαβα μια πληροφορία από την Ελλάδα ότι ο Ολυμπιακός και η Νάπολι έχουν έρθει σε συμφωνία για τον Τσιμίκα ωστόσο η παρούσα κατάσταση με τον κορωνοϊό έχει σταματήσει κάθε δραστηριότητα», ανέφερε ο Μαρσέλο Καλβάνο.

Σύμφωνα με πληροφορίες κάτι τέτοιο δεν ισχύει, καθώς δεν υπάρχει καμία συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών. Προφανώς είναι ένα δημοσίευμα το οποίο αποδεικνύει πως το σίριαλ της μεταγραφής του Τσιμίκα στην Νάπολι θα συνεχιστεί και πάλι το ερχόμενο καλοκαίρι.

Από SportFm, ΦΩΤΟ eurokinissi

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί