Ολυμπιακός : Δεν τίθεται θέμα πώλησης του Ελ Αραμπί

Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί είναι ένας από τους πρωταγωνιστές του Ολυμπιακού και ο Πέδρο Μαρτίνς ποντάρει πολλά στην εκτελεστική δεινότητα του Μαροκινού επιθετικού.


Ο Πορτογάλος προπονητής, αλλά και άπαντες στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο, είναι απόλυτα ικανοποιημένοι από την παρουσία του Αφρικανού και στηρίζουν πάρα πολλά στον έμπειρο φορ, προκειμένου η ομάδα να πετύχει τους στόχους της σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Τις τελευταίες ώρες υπήρξαν πληροφορίες ότι ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί έχει δεχθεί πρόταση από ομάδα του Κατάρ και είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο πώλησης του Αφρικανού στράικερ. Οι Ερυθρόλευκοι, ωστόσο, το απόγευμα της Τετάρτης ξεκαθάρισαν με τον πλέον περίτρανο τρόπο ότι δεν τίθεται θέμα πώλησης του 33χρονου στράικερ.

Ο Μαροκινός επιθετικός δεν πωλείται, όπως ανέφεραν χαρακτηριστικά οι άνθρωποι του Ολυμπιακού και θα συνεχίσει να… βομβαρδίζει τα αντίπαλα δίχτυα, φορώντας τη φανέλα με τον Δαφνοστεφανομένο Εφηβο.

Ο διεθνής επιθετικός θα παραμείνει στο μεγάλο λιμάνι και θα προσπαθήσει να οδηγήσει τον Ολυμπιακό σε νέα τρόπαια και ακόμα μεγαλύτερες διακρίσεις. Αλλωστε, πρόκειται για την αιχμή του «ερυθρόλευκου» δόρατος. Πέρσι, σε 51 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις είχε 27 γκολ και 8 ασίστ, ενώ φέτος σε 4 ματς σε πρωτάθλημα και προκριματικά του Champions League έχει 2 γκολ.

Από to10

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί