Ολυμπιακός: Αλλαγές με… μέτρο από Μαρτίνς

Μπορεί η ταλαιπωρία των διεθνών και η απουσία από τις προπονήσεις του Ολυμπιακού να ήταν μεγάλη, αλλά ο Πέδρο Μαρτίνς δεν σκοπεύει να πάρει μεγάλο ρίσκο αλλάζοντας ολοκληρωτικά την ενδεκάδα για το ματς του Σαββάτου απέναντι στον Ατρόμητο (20:30). Ο Πορτογάλος τεχνικός είναι πολύ πιθανό να προτιμήσει το 4-2-3-1 από το 4-3-3. Σίγουροι στην ενδεκάδα […]

Μπορεί η ταλαιπωρία των διεθνών και η απουσία από τις προπονήσεις του Ολυμπιακού να ήταν μεγάλη, αλλά ο Πέδρο Μαρτίνς δεν σκοπεύει να πάρει μεγάλο ρίσκο αλλάζοντας ολοκληρωτικά την ενδεκάδα για το ματς του Σαββάτου απέναντι στον Ατρόμητο (20:30).

Ο Πορτογάλος τεχνικός είναι πολύ πιθανό να προτιμήσει το 4-2-3-1 από το 4-3-3. Σίγουροι στην ενδεκάδα θα πρέπει να θεωρούνται οι Σα, Ραφίνια, Χολέμπας, Εμβιλά, Καμαρά, Ραντζέλοβιτς, Βαλμπουενά και Χασάν. Ο Φορτούνης έχει προβάδισμα για τη θέση πίσω από τον φορ στο 4-2-3-1, αλλά αν προτιμηθεί το 4-3-3 ο Μπουχαλάκης θα πάρει την έξτρα θέση στο κέντρο. Ο Ελ Αραμπί θα πάρει ανάσες μένοντας στον πάγκο. Εκκρεμεί, επίσης, ποιοι δύο εκ των Σεμέδο, Μπα και Σισέ θα παίξουν στόπερ, κάτι που θα ξεκαθαρίσει με την επιστροφή τους στις προπονήσεις σήμερα το απόγευμα.

Σε κανονικό πρόγραμμα έχουν μπει και οι Μασούρας, Βινάγκρε, Μπρούμα και Πέπε, όπως και ο Ντρέγκερ. Αντίθετα, θα χρειαστεί λίγες μέρες ακόμη για να υπολογίζεται ο Τιάγκο.

SPORTFM

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί