Ολυμπιακοί Αγώνες: Η Ελλάδα στη διεκδίκηση ενός από τα Προολυμπιακά τουρνουά του 2024 – Ποιο το κόστος συμμετοχής

Ολυμπιακοί Αγώνες: Η ΕΟΚ κατέθεσε επίσημα αίτημα, ώστε να αναλάβει τη διεξαγωγή ενός από τα τέσσερα Προολυμπιακά τουνρουά του 2024.

Η ελληνική ομοσπονδία θέλει να αυξήσει τις πιθανότητες της Εθνικής να δώσει το «παρών» στο μεγάλο ραντεβού του Παρισιού.

Στο πλαίσιο αυτό πάρθηκε η απόφαση να διεκδικήσει ένα από τα Προολυμπιακά, όπου θα δοθούν και τα τελευταία τέσσερα εισιτήρια. Ήταν, άλλωστε, κάτι που σκέφτονταν σοβαρά στην ΕΟΚ, μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο 2023.

Τα τουρνουά θα διεξαχθούν το διάστημα 2-7 Ιουλίου, με το κόστος διεξαγωγής να φτάνει μέχρι τα 2.700.000 ευρώ. Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να υπάρξει ενημέρωση από την ΕΟΚ για τον τρόπο που πρόκειται να κινηθεί ώστε να κατορθώσει να πάρει το «οκ» από τη FIBA.

Σε περίπτωση που η Ελλάδα αναλάβει ένα από τα τέσσερα Προολυμπιακά, επικρατέστερα γήπεδα είναι το ΣΕΦ, το κλειστό των Άνω Λιοσίων και το ΟΑΚΑ. Για το τελευταίο, πάντως, υπάρχουν δυσκολίες, καθώς το προσεχές καλοκαίρι αναμένεται να γίνει ανακαίνιση από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός, η οποία το έχει αποκτήσει για 49 χρόνια.

(με πληροφορίες από newsbomb. gr / photo: pixabay)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί