Στο ενδεχόμενο αυτό, που θα ισχύσει από την σεζόν που ξεκινά σε λίγες μέρες, δεν είναι αρνητική η Ομοσπονδία, κάτι που το ενισχύει να πραγματοποιηθεί. Αυτό σημαίνει ότι καταργούνται οι τρεις αλλαγές που δικαιούται κάθε ομάδα στον 1ο και τον 2ο γύρο.
Η συμφωνία προϋποθέτει σε κάθε παιχνίδι πρωταθλήματος, μια ομάδα να μπορεί να έχει στον πάγκο της έξι ξένους, όπως ήταν μέχρι σήμερα, όμως της δίνεται η δυνατότητα να τους «αλλάζει» σε κάθε ματς. Επιπλέον, θα μπορεί να καταθέτει επτά συμβόλαια.
Αυτό θα βοηθήσει ώστε ειδικά οι ομάδες που αγωνίζονται στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, να έχουν όλους τους ξένους ετοιμοπόλεμους (δεν υπάρχει εκεί περιορισμός), ενώ θα ανέβει σημαντικά το εγχώριο επίπεδο και ο ανταγωνισμός προς του Έλληνες παίκτες, χωρίς να «χάνουν» την θέση τους.
sportfm, pexels
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Κ. Τσιάρας: 9 στους 10 αγρότες που είναι στο πρόγραμμα “ΓΑΙΑ” θα λάβουν τη νέα χαμηλή τιμή για το αγροτικό ρεύμα
- Άνδρας στη Μόσχα κάνει τεστ στο δρόμο για να δει πόσο ασφαλής πόλη είναι, vid
- Στις 23–24 Ιανουαρίου, στο Περιστέρι, η 50ή «Ημέρα Καριέρας» της ΔΥΠΑ
- «Η χρονιά ξεκίνησε ταραγμένα» – Ηχηρή παρέμβαση Μεντβεντεφ για τα γεγονότα που «τρέχουν»
- Η διάσημη συγγραφέας Τσιμαμάντα Νγκόζι Αντίτσιε θρηνεί την απώλεια του ενός έτους γιου της
- Συρία: Εύθραυστη εκεχειρία στις κουρδικές συνοικίες του Χαλεπιού
- Αυτή είναι η Γιοντάμα: Η νέα γάτα-σταθμάρχης της Ιαπωνίας! vid
- Αυτό κι αν είναι εξωφρενικό σενάριο! Dugin: «Καλή ιδέα να ρίξει ο Τραμπ πυραύλους στο Λονδίνο»
- Χειροπέδες σε 27χρονο στη Θεσσαλονίκη: Τον κατήγγειλε η πρώην σύντροφός του για βιασμό και revenge porn
- Ο ΠΑΟΚ πάνω απ’όλα και στο…τοστ! ΒΙΝΤΕΟ









