Ολοκληρώθηκε η μεταγραφή του Γκιγιέρμε στην Αλ Σαντ

Ήταν απλά τυπικό το θέμα αλλά πλέον δεν υπάρχει καμία εκκρεμότητα. Ο Γκιγιέρμε είναι ποδοσφαιριστής της Αλ Σαντ από το Κατάρ, με τους Άραβες να φτάνουν σε οριστική συμφωνία και με τον Ολυμπιακό. Ή μεταγραφή του Βραζιλιάνου μέσου ήταν οριστική από χθες, ωστόσο σήμερα τελείωσαν και τα τυπικά ζητήματα που αφορούσαν στη συμφωνία μεταξύ των […]

Ήταν απλά τυπικό το θέμα αλλά πλέον δεν υπάρχει καμία εκκρεμότητα. Ο Γκιγιέρμε είναι ποδοσφαιριστής της Αλ Σαντ από το Κατάρ, με τους Άραβες να φτάνουν σε οριστική συμφωνία και με τον Ολυμπιακό.

Ή μεταγραφή του Βραζιλιάνου μέσου ήταν οριστική από χθες, ωστόσο σήμερα τελείωσαν και τα τυπικά ζητήματα που αφορούσαν στη συμφωνία μεταξύ των δύο ομάδων, όπως είχε ανακοινώσει σχετικά και η ομάδα από το Κατάρ.

Ή συμφωνία επιτεύχθηκε με ένα ποσό μεγαλύτερο από 6.000.000 € να μπαίνει στα ταμεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Την ίδια ώρα ο Γκιγιέρμε έχει ήδη συμφωνήσει να υπογράψει συμβόλαιο τριών χρόνων με την ομάδα του Τσάβι, με συνολικές απολαβές 9.000.000 €.

Ο Ολυμπιακός έκανε την τελευταία του προσπάθεια αυτές τις ημέρες. Κατέθεσε νέα βελτιωμένη προσφορά στον Γκιγιέρμε, με σκοπό να τον πείσει να ανανεώσει το συμβόλαιό του και να παραμείνει ποδοσφαιριστής των Πειραιωτών για ακόμη 3 χρόνια. Εντούτοις, ο Βραζιλιάνος αμυντικός μέσος αποφάσισε να απαντήσει αρνητικά, δείχνοντας ουσιαστικά ότι το μέλλον του βρίσκεται εκτός Ρέντη.

Από to10

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί