Ολικό λίφτινγκ για τον Ολυμπιακό στο Αγρίνιο

Ένας… άλλος Ολυμπιακός αναμένεται να παραταχθεί στο Αγρίνιο κόντρα στον Παναιτωλικό (15:00), τουλάχιστον από πλευράς προσώπων, καθώς ο Πέδρο Μαρτίνς θέλει αφενός να δώσει ανάσες σε βασικούς ποδοσφαιριστές, έχοντας στο μυαλό του και το ματς πρωταθλήματος κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα και αφετέρου βλέπει τη σημερινή αναμέτρηση ως μία καλή ευκαιρία να δώσει χρόνο συμμετοχές σε […]

Ένας… άλλος Ολυμπιακός αναμένεται να παραταχθεί στο Αγρίνιο κόντρα στον Παναιτωλικό (15:00), τουλάχιστον από πλευράς προσώπων, καθώς ο Πέδρο Μαρτίνς θέλει αφενός να δώσει ανάσες σε βασικούς ποδοσφαιριστές, έχοντας στο μυαλό του και το ματς πρωταθλήματος κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα και αφετέρου βλέπει τη σημερινή αναμέτρηση ως μία καλή ευκαιρία να δώσει χρόνο συμμετοχές σε παίκτες που θέλουν να αποδείξουν ότι είναι παρόντες.
Στο πλαίσιο αυτό και συγκριτικά με το ματς κόντρα στον Παναθηναϊκό αναμένονται πάρα πολλές αλλαγές, με τον Μπα να είναι ο μοναδικός παίκτης που θα παραμείνει στη βασική ενδεκάδα κι αυτό γιατί υπάρχουν πολλές απουσίες στη συγκεκριμένη γραμμή.
Το επικρατέστερο σενάριο με επιλογή το 3-4-3 φέρνει τον Κρίστινσον κάτω από την εστία, έχοντας μπροστά του τους Μπαγκαλιάνη, Αβραάμ και Μπα. Τη δεξιά πτέρυγα θα έχει ο Ανδρούτσος και την αριστερή ο Καρμπόβνικ, ενώ στον χώρο της μεσαίας γραμμής, φαβορί είναι οι Σουρλής και Ξενιτίδης.
Τέλος, στην επίθεση θα είναι ο Ελ Αραμπί με στόχο να αγωνιστεί για ένα ημίχρονο, με τον Μαροκινό να πλαισιώνεται από τους Βρουσάι και Λοβέρα.

sportfm

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί