Οι σκέψεις Λουτσέσκου για να περάσει ο ΠΑΟΚ στους «8»

Αντίστροφα για το σπουδαίο παιχνίδι με τη Γάνδη μετρούν στον ΠΑΟΚ, ο οποίος σήμερα ολοκληρώνει την προετοιμασία για την αυριανή αναμέτρηση στο «Ghelamco Arena».Οι Θεσσαλονικείς θα προπονηθούν σήμερα το πρωί και το απόγευμα θα αναχωρήσουν για το Βέλγιο, όπου θα ψάξουν ένα αποτέλεσμα με το οποίο θα περάσουν στα προημιτελικά του Europa Conference League.Στα θετικά […]

Αντίστροφα για το σπουδαίο παιχνίδι με τη Γάνδη μετρούν στον ΠΑΟΚ, ο οποίος σήμερα ολοκληρώνει την προετοιμασία για την αυριανή αναμέτρηση στο «Ghelamco Arena».
Οι Θεσσαλονικείς θα προπονηθούν σήμερα το πρωί και το απόγευμα θα αναχωρήσουν για το Βέλγιο, όπου θα ψάξουν ένα αποτέλεσμα με το οποίο θα περάσουν στα προημιτελικά του Europa Conference League.
Στα θετικά για τον Ραζβάν Λουτσέσκου είναι η επιστροφή του Αλέξανδρου Πασχαλάκη, ο οποίος προφυλάχθηκε στο προηγούμενο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα και θα υπερασπιστεί την «ασπρόμαυρη» εστία στο παιχνίδι με τους Βέλγους.
Ο Ρουμάνος τεχνικός δεν υπολογίζει τους τιμωρημένους Κούρτιτς, Αντρίγια Ζίβκοβιτς, τον Ομαρ Ελ Καντουρί και τον μεγάλο άτυχο της σεζόν Γιάννη Μιχαηλίδη.
Στη χθεσινή προπόνηση ο Λουτσέσκου δοκίμασε τετράδα στην άμυνα (Λύρατζης, Ίνγκασον, Κρέσπο και Βιεϊρίνια) και τον Τσιγγάρα ως αμυντικό χαφ. Τη θέση του Κούρτιτς θα καλύψει ο Σβαμπ, έχοντας τον Αουγκούστο πιο μπροστά.
Στο δεξί άκρο της επίθεσης θα είναι ο Μουργκ (πιο δύσκολα θα ξεκινήσει ο Μιτρίτσα), στα αριστερά θα παίξει ο Μπίσεσβαρ και στην κορυφή θα βρεθεί ο Άκπομ.

sportfm, photo intime

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί