• Αρχική
  • Άρθρα
  • Οι πρώτες «ρωγμές» ανάμεσα στους «BIG-12» της European Super League είναι γεγονός! – Μαίνεται ο «πόλεμος» στο ποδόσφαιρο

Οι πρώτες «ρωγμές» ανάμεσα στους «BIG-12» της European Super League είναι γεγονός! – Μαίνεται ο «πόλεμος» στο ποδόσφαιρο

Οι ζυμώσεις γύρω από τη δημιουργία της European Super League συνεχίζονται και ένα ρεπορτάζ των Times έρχεται να ταράξει και πάλι τα νερά.

Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα ένας από τους έξι συλλόγους της Premier League ( Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μάντσεστερ Σίτι, Λίβερπουλ, Άρσεναλ, Τσέλσι, Τότεναμ) που αποτελούν τα ιδρυτικά μέλη έχουν αρχίσει οι άνθρωποι του να έχουν δεύτερες σκέψεις.

Για την ακρίβεια, οι αντιδράσεις των οπαδών της ομάδας έχουν θορυβήσει τους ανθρώπους του συλλόγου, ο οποίος πάντως δεν κατονομάζεται.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχουν “επείγουσες εσωτερικές διεργασίες”, που δεν αποκλείεται να οδηγήσουν σε αλλαγή στάσης.

Πάντως, πολλά βρετανικά ΜΜΕ τονίζουν πως από τις έξι αγγλικές ομάδες (οι μισές δηλαδή) που υπέγραψαν για την ίδρυση της ESL, η Τσέλσι και η Μάντσεστερ Σίτι είχαν αρκετές επιφυλάξεις και προσχώρησαν στη κίνηση την τελευταία στιγμή.

(sputniknews – φωτο: photo screenshot)