Οι δύσκολες ώρες του Λημνιού στην Κολωνία

O Δημήτρης Λημνιός παραχωρήθηκε το καλοκαίρι από τον ΠΑΟΚ στην Κολωνία για 3 εκατομμύρια ευρώ και ταξίδεψε με μεγάλες προσδοκίες στη Γερμανία. Τα πράγματα ωστόσο δεν εξελίσσονται όπως θα τα περίμενε και το γεγονός ότι από την αρχή του 201 έχει καταγράψει μόλις 16΄συμμετοχής προβληματίζει και τον ίδιο αλλά και τους φίλους της γερμανικής ομάδας. […]

O Δημήτρης Λημνιός παραχωρήθηκε το καλοκαίρι από τον ΠΑΟΚ στην Κολωνία για 3 εκατομμύρια ευρώ και ταξίδεψε με μεγάλες προσδοκίες στη Γερμανία.

Τα πράγματα ωστόσο δεν εξελίσσονται όπως θα τα περίμενε και το γεγονός ότι από την αρχή του 201 έχει καταγράψει μόλις 16΄συμμετοχής προβληματίζει και τον ίδιο αλλά και τους φίλους της γερμανικής ομάδας.

Μάλιστα ο νεαρός επιθετικός σε δηλώσεις που έκανε στο κανάλι της Κολωνίας παραδέχθηκε πως δεν περνά και την καλύτερή του φάση. “Θα πρέπει να είμαι ρεαλιστής. Είναι πολύ δύσκολη αυτή η περίοδος για μένα.

Πιστεύω όμως ότι κατάφερα να βοηθήσω την ομάδα στα παιχνίδια που αγωνίστηκα. Μίλησα με τον προπονητή μου, δύο ημέρες πριν από τον αγώνα κυπέλλου με την Όσναμπρικ και μου είπε πως είναι ευχαριστημένος από μένα και θα πρέπει να συνεχίσω να δουλεύω.

Προσπαθώ σκληρά στις προπονήσεις και πιστεύω ότι θα έρθει η ώρα μου. Περιμένω την ευκαιρία μου έχοντας εμπιστοσύνη στην ποιότητα μου. Μου λείπει η ένταση των αγώνων. Ο ρυθμός εδώ είναι πολύ έντονος και έτσι το πιο σημαντικό για μένα είναι να επιστρέψω στα παιχνίδια” είπε ο Έλληνας ακραίος επιθετικός.

Η κατάσταση που βιώνει ο Δημήτρης Λημνιός έγινε θέμα στα γερμανικά ΜΜΕ που τονίζουν ωστόσο πως αν ο νεαρός εξτρέμ δεν καταφέρει να πείσει τον Μάρκους Γκίσντολ στο υπόλοιπο της σεζόν, θα είναι ένας από τους υποψήφιους για δανεισμό το καλοκαίρι.

SPORT24

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί