Οι διαιτητές της κρίσιμης προτελευταίας αγωνιστικής! Έκπληξη στο Άρης-ΑΕΚ

Γνωστοί έγιναν οι διαιτητές της 9ης αγωνιστικής στα playoffs της Stoiximan Super League!


Ο Φέλιξ Μπριχ, ο οποίος είναι διαιτητής elite κατηγορίας, θα σφυρίξει το μεγάλο ντέρμπι των «αιωνίων» ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό στο «Γ. Καραϊσκάκης», με τους συμπατριώτες του, Μαρκ Μπόρεχ, Στέφαν Λουπ και τέταρτο τον Πέτρο Τσαγκαράκη (Χανίων). Διαιτητής VAR ο Γκίντερ Περλ (Γερμανία) και AVAR ο Κωνσταντίνος Ψαρρής (Ζακύνθου).

Ωστόσο, έκπληξη είναι ο ορισμός Έλληνα διαιτητή στο Άρης-ΑΕΚ σε έναν κρίσιμο αγώνα για τον τίτλο! Ο Βασίλης Φωτιάς ορίστηκε για τον αγώνα, με βοηθούς τους Πολυχρόνη Κωσταρά (Αιτ/νίας), Ανδρέα Μεϊντάνα (Αχαΐας) και τέταρτο τον Θανάση Τζήλο (Λάρισας). Στο VAR βρίσκεται ο Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας) και AVAR ο Τρύφων Πετρόπουλος (Αρκαδία).

Έλληνας διαιτητής και στο ΠΑΟΚ-Βόλος, καθότι στα ματς που αγωνίζεται η ομάδα της Μαγνησίας δεν ορίζονται ξένοι. Ορίστηκε ο Χρήστος Βεργέτης (Αρκαδίας), με βοηθούς τους Κωνσταντίνο Τριανταφύλλου (Αρκαδίας), Ηλία Κωνσταντίνου (Πρέβεζας/Λευκάδας) και τέταρτος είναι ο Κων/νος Κατοίκος (Αθήνων). Στο VAR οι Τάσος Παπαπέτρου (Αθήνας) και Αθανάσιος Κόλλιας (Ηπείρου).

freepik

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί