Οι δηλώσεις των Σεμπά και Ιντέγε, μετά την ήττα

Διαβάστε τις δηλώσεις των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού, Σεμπά και Ιντέγε, μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον ΑΠΟΕΛ.

Σεμπά:

-Το σχόλιο του για το ματς: «Είμαι πραγματικά απογοητευμένος. Δώσαμε τα πάντα, το 100% των δυνατοτήτων μας για να καταφέρουμε να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα, αλλά δεν τα καταφέραμε».

-Για το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός είχε τρία δοκάρια στο ματς και δεν κατάφερε να πετύχει ένα γκολ: «Σίγουρα, παίζει ρόλο και η βοήθεια της τύχης. Το γκολ που δεχθήκαμε ήταν και έλλειψη τύχης. Εμείς δώσαμε από εκεί και πέρα τα πάντα, είχαμε πολλές ευκαιρίες, χάσαμε αρκετές ευκαιρίες όμως σίγουρα μας έλειπε και η τύχη».

-Πόσο εύκολη είναι η προετοιμασία της ομάδας για το ματς με την ΑΕΚ: «Σε καμία περίπτωση δεν χάνουμε τη συγκέντρωσή μας. Σήμερα θα ξεκουραστούμε και από αύριο θα ξεκινήσουμε την προετοιμασία μας και είμαι σίγουρος ότι θα είμαστε καλά προετοιμασμένοι με σαφή στόχο τη νίκη».

Μπράουν Ιντέγε:

-Για το αν ήταν άτυχος ο Ολυμπιακός: «Πραγματικά δεν πιστεύω πως σήμερα κάναμε κάτι λάθος εμείς. Αν κάποιος θα μπορούσε να δει το παιχνίδι από την αρχή θα έβλεπε πως εμείς είχαμε πολλές ευκαιρίες και είναι πραγματικά λυπηρό το γεγονός ότι φεύγουμε από το γήπεδο σήμερα χωρίς βαθμούς».

-Για το αν επηρεάζεται η ψυχολογία: «Είναι λυπημένοι όλοι οι παίκτες, όπως είναι λογικό. Είναι απογοητευμένοι αυτή την στιγμή. Δεν είναι εύκολο για μία ομάδα να βρίσκεται σε μία τέτοια κατάσταση, μετά από δύο συνεχόμενες ήττες. Όμως θα πρέπει να συγκεντρωθούμε στο παιχνίδι της Κυριακής, θα πρέπει να αφήσουμε πίσω μας ότι έχει συμβεί, να προετοιμαστούμε για τον αγώνα με σκοπό να επιστρέψουμε στις νίκες».

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Σχετικά άρθρα:

loading...
loading...