ο Νόβακ Τζόκοβιτς θέλησε να εξασφαλίσει γήπεδο προπόνησης ενόψει του Australian Open τις ημέρες που βρίσκεται στο ξενοδοχείο , ωστόσο οι αρχές απέρριψαν το αίτημα του Σέρβου τενίστα.
Ο ανεμβολίαστος Νόβακ Τζόκοβιτς κρατείται σε ξενοδοχείο καραντίνας στη Μελβούρνη και περιμένει μέχρι τη Δευτέρα (10/1) για να μάθει αν τελικά θα καταφέρει να αγωνιστεί στο Australian Open.
Ο κορυφαίος Σέρβος τενίστας δεν μπορεί, πάντως, να προετοιμαστεί για το πρώτο grand slam της χρονιάς και θα είναι ανέτοιμος εφόσον δικαιωθεί και του επιτραπεί να παίξει στο Australian Open.
Ο Τζόκοβιτς φαίνεται ότι προσπάθησε να εξασφαλίσει ένα γήπεδο προπόνηση, ωστόσο ωστόσο οι αρχές απέρριψαν το αίτημά του, ενώ δεν τον άφησαν να έχει μαζί του τον προσωπικό του μάγειρα, προκειμένου να διατηρεί την συγκεκριμένη διατροφή του.
Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με τους δικηγόρους του, ο Νόβακ Τζόκοβιτς βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό στις 16 Δεκεμβρίου, δηλαδή περίπου έναν μήνα πριν την έναρξη του Australian Open (17/1).
(newsit – φωτο:pexels)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Απεβίωσε ο Μιρτσέα Λουτσέσκου, ένας από τους κορυφαίους προπονητές της γενιάς του
- Ο Μπιλ Γκέιτς κλήθηκε να καταθέσει στο Κογκρέσο για τις σχέσεις του με τον Έπστιν
- Και στο Ντουμπάι, φεστιβάλ σκύλων σαν να μην συμβαίνει τίποτα
- Ελλάδα στο ΣΑ ΟΗΕ: Επιστροφή στον διάλογο και σεβασμός του Δικαίου της Θάλασσας στα Στενά του Ορμούζ
- Στενά του Ορμούζ: Το σχέδιο που απειλεί σημαντικά το δολάριο και μπορεί να φέρει νέα δεδομένα
- Ιδιοκτήτρια ενός άτακτου γάτου στη Γαλλία κλήθηκε από δικαστήριο να… πληρώσει 100 ευρώ στον γείτονά της
- Artemis II: Εντυπωσιάζουν οι νέες φωτογραφίες της Γης από την αθέατη πλευρά της Σελήνης
- Χειροπέδες σε σωφρονιστικό υπάλληλο – Εισήγαγε ναρκωτικά από ΗΠΑ Ισπανία και Βρετανία
- Τι επέτρεψε η Πορτογαλία σε αμερικανικά αεροσκάφη, αρκεί να μην βομβαρδίζουν πολιτικές υποδομές στο Ιράν
- Το βίντεο έγινε παγκόσμιο viral: Επικίνδυνο ψάρι δαγκώνει θανάσιμα ακόμη και κομμένο στα 2









