ο Νόβακ Τζόκοβιτς θέλησε να εξασφαλίσει γήπεδο προπόνησης ενόψει του Australian Open τις ημέρες που βρίσκεται στο ξενοδοχείο , ωστόσο οι αρχές απέρριψαν το αίτημα του Σέρβου τενίστα.
Ο ανεμβολίαστος Νόβακ Τζόκοβιτς κρατείται σε ξενοδοχείο καραντίνας στη Μελβούρνη και περιμένει μέχρι τη Δευτέρα (10/1) για να μάθει αν τελικά θα καταφέρει να αγωνιστεί στο Australian Open.
Ο κορυφαίος Σέρβος τενίστας δεν μπορεί, πάντως, να προετοιμαστεί για το πρώτο grand slam της χρονιάς και θα είναι ανέτοιμος εφόσον δικαιωθεί και του επιτραπεί να παίξει στο Australian Open.
Ο Τζόκοβιτς φαίνεται ότι προσπάθησε να εξασφαλίσει ένα γήπεδο προπόνηση, ωστόσο ωστόσο οι αρχές απέρριψαν το αίτημά του, ενώ δεν τον άφησαν να έχει μαζί του τον προσωπικό του μάγειρα, προκειμένου να διατηρεί την συγκεκριμένη διατροφή του.
Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με τους δικηγόρους του, ο Νόβακ Τζόκοβιτς βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό στις 16 Δεκεμβρίου, δηλαδή περίπου έναν μήνα πριν την έναρξη του Australian Open (17/1).
(newsit – φωτο:pexels)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Ενεργειακή κρίση: Οι δρόμοι οδηγούν στον Πούτιν – Αυτή η χώρα το έχει καταλάβει
- «Οδοντωτός»: Το ΤΕΕ αναλαμβάνει τη μελέτη για την επαναλειτουργία του
- Ελκυστικά κίνητρα για να πάνε γιατροί στα νησιά της 2ης ΥΠΕ – Τι προβλέπεται για στέγαση, σίτιση και μετακίνηση
- Επαναπατρισμό του 80% των Σύρων που ζουν στη Γερμανία ζήτησε ο Μερτς από τον πρόεδρο της Συρίας
- Το ΝΑΤΟ επιβεβαιώνει την αναχαίτιση ιρανικού πυραύλου που κατευθυνόταν προς την Τουρκία
- Θεσσαλονίκη: Συμμαχία για την αξιοποίηση της τηλεϊατρικής σε ασθενείς με καρκίνο
- Ατελείωτος ο κύκλος αίματος στη Μ. Ανατολή – 2 Παλαιστίνιοι νεκροί από Ισραηλινούς στρατιώτες στη Δυτ. Όχθη
- Σ. Φάμελλος: Για να έχουν την υγειά τους οι πολίτες να φύγει το συντομότερο αυτή η κυβέρνηση της διαφθοράς
- Ο Αμερικανός ΥΠΕΞ εκφράζει αισιοδοξία έπειτα από ιδιωτικές συζητήσεις με Ιρανούς αξιωματούχους
- Συνάντηση Θ. Πλεύρη με την Πρέσβειρα του Βιετνάμ για διμερή συμφωνία νόμιμης μετανάστευσης









