Οφόε: «Θα αντιμετωπίσουμε την ατμόσφαιρα της Τούμπας»

Ο Οτζίτζα Οφοέ μίλησε για τη ρεβάνς του ΠΑΟΚ με την Χάιντουκ

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τη ρεβάνς:«Έχω παίξει πολλά τέτοια παιχνίδια και καταλαβαίνω τι σημαίνει αυτό το ματς για την ομάδα αλλά και για εμάς τους παίκτες, ξέρουμε πολύ καλά τι πρέπει να κάνουμε αύριο».

Για την ατμόσφαιρα της Τούμπας:«Πάντα βοηθάει η εμπειρία, πάντα βοηθάει να έχουμε ζήσει τέτοια ατμόσφαιρα, οι παίκτες μου το γνωρίζουν καλά, το έχουμε συζητήσει, έχουμε παίκτες που έχουν παίξει εδώ. Η ατμόσφαιρα θα είναι πολύ καυτή, είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε αυτή την ατμόσφαιρα, αλλά το σημαντικό είναι ποιος θα παρουσιαστεί καλύτερος στο γήπεδο».

Για το γεγονός πως έχει τεθεί ξανά αντιμέτωπος με τον ΠΑΟΚ:«Πράγματι έπαιξα εναντίον του ΠΑΟΚ, ήταν σχετικά παρόμοια η κατάσταση, η διαφορά είναι ότι υπήρχαν παίκτες με μεγαλύτερη ατομική ποιότητα, θεωρώ ότι η εικόνα που έχω για την ομάδα είναι περίπου η ίδια».

Για την ψυχολογική κατάσταση που επικρατεί μετά τα όσα έγιναν στη Νέα Φιλαδέλφεια:«Εγώ θα μιλήσω ως άνθρωπος, είναι πολύ λυπηρά όσα συμβαίνουν, δεν θα έπρεπε να φοβόμαστε να υποστηρίζουμε μια ομάδα, ο αθλητισμός πρέπει να κάνει τους ανθρώπους χαρούμενος. Θα ήταν προτιμότερο και για εμάς και για τον ΠΑΟΚ να έχουμε τους οπαδούς μας. Είναι λυπηρό αλλά θα πρέπει να εστιάσουμε στον αυριανό αγώνα».

photo eurokinissi

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί