Η βρετανική εφημερίδα Express έγραψε για την πρώτη δημόσια εμφάνιση του σπουδαίου τενίστα στην Ελλάδα, σημειώνοντας σε εκτενές άρθρο πως ο Νόβακ Τζόκοβιτς και ο γιος του, Στέφαν, εθεάθησαν να απολαμβάνουν ζωντανά τένις στο νέο τους σπίτι, την Αθήνα, το Σαββατοκύριακο.
Ο Τζόκοβιτς και ο 10χρονος γιος του, ο οποίος έχει εγγραφεί σε ένα νέο ιδιωτικό σχολείο στην Αθήνα, όπως λένε, εθεάθησαν στον αγώνα της Ελλάδας με τη Βραζιλία για τον Παγκόσμιο Όμιλο του Davis Cup. Παρακολούθησαν τον έφηβο Ζοάο Φονσέκα να επιστρέφει δυναμικά για να νικήσει τον Στέφανο Τσιτσιπά , σφραγίζοντας τη νίκη για την ομάδα της Βραζιλίας.
Νωρίτερα φέτος, ο Τζόκοβιτς πυροδότησε εικασίες ότι θα μετακομίσει η οικογένειά του στην Ελλάδα μετά από πολλαπλές συναντήσεις με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, ωστόσο σε συνέντευξη στο Γουίμπλεντον όταν ρωτήθηκε είπε: «Ποιος ξέρει τι θα μπορούσε να συμβεί στο μέλλον;»
Ο Τζόκοβιτς έχει ήδη εντοπιστεί σε ένα τοπικό τένις κλαμπ.
Πάντως ο Τζόκοβιτς έκανε την πρώτη του δημόσια εμφάνιση στο ΟΑΚΑ στην Αθήνα το Σαββατοκύριακο. Εντοπίστηκαν στον τέταρτο αγώνα της αναμέτρησης, μεταξύ Τσιτσιπά και Φονσέκα.
Στον τέταρτο αγώνα της αναμέτρησης, ο Τσιτσιπάς αναφέρθηκε στον Τζόκοβιτς και είπε: «Ελπίζω να μπορέσουμε να γίνουμε γείτονες και να κάνουμε μαζί μερικές προπονήσεις».
Επίσης ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Βασίλης Τσιάρτας είχε μια συνάντηση με τον Σέρβο τενίστα και φωτογραφήθηκε μαζί του γράφοντας στο Χ: “Σήμερα, είχα την τεράστια τιμή κ ιδιαίτερη χαρά να γνωρίσω αυτόν τον τεράστιο αθλητή του τέννις κ εξαιρετικό άνθρωπο κ να συνομιλήσω μαζί του για αρκετή ώρα. Αφού του συστήθηκα, τον καλωσόρισα στην Ελλάδα κ του ευχήθηκα καλή κ ευχάριστη παραμονή μαζί με την οικογένειά του. Επίσης, του εξέφρασα τον μεγάλο σεβασμό κ την εκτίμησή μου για την τεράστια επιτυχημένη καριέρα του κ όλα όσα έχει προσφέρει στον αθλητισμό κ την κοινωνία. Νόβακ my pleasure“ (ΕΔΩ)
Δείτε ΒΙΝΤΕΟ από το ΟΑΚΑ με την είσοδο του Νόβακ Τζόκοβιτς και την αποθέωση του κόσμου ΕΔΩ και ΕΔΩ
photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ – EPA-EPA
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Μέχρι τότε οι αιτήσεις κατάρτισης – απασχόλησης δικαιούχων του Ελάχιστου Εγγυημένου Εισοδήματος
- Κίνα και Ρωσία άσκησαν βέτο στο σχέδιο απόφασης του Μπαχρέιν για την ασφάλεια της ναυσιπλοΐας στο Ορμούζ
- Κατάρ: Η Μ. Ανατολή «κοντά στο σημείο όπου η κλιμάκωση μπορεί να βγει εκτός ελέγχου»
- Τα φαινόμενα… απατούν! Viral βίντεο το αποδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο (Vid)
- Υπενθυμίζει το τελεσίγραφο προς το Ιράν ο Λευκός Οίκος
- Επιτήδειοι «άρπαξαν» πάνω από 600.000 ευρώ από τηλεφωνικές απάτες σε Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική
- Ο Βανς καταγγέλλει ανάμειξη των Βρυξελλών στις ουγγρικές εκλογές εναντίον του Όρμπαν
- Συνεχίζονται οι προσπάθειες μεσολάβησης μεταξύ ΗΠΑ-Ιράν, σύμφωνα με πακιστανικές πηγές
- Κυρανάκης για θανατηφόρα τροχαία: «Μία τόσο μεγάλη μείωση, δεν έχει ξαναγίνει στην ιστορία της χώρας»
- Το Ισραήλ βομβάρδισε γέφυρες και σιδηροδρόμους στο Ιράν, σύμφωνα με τον Νετανιάχου









