Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μετά το πολύ πετυχημένο του ντεμπούτο στο Wimbledon είναι έτοιμος για μία ακόμα μεγάλη “μάχη”. Ο κορυφαίος Ελληνας τενίστας θα αντιμετωπίσει σήμερα τον Αντι Μάρεϊ στον δεύτερο γύρο της διοργάνωσης και είναι έτοιμος για μία ακόμα δύσκολη αναμέτρηση.
Στον πρώτο γύρο ο Τσιτσιπάς νίκησε με 3-2 τον Τιμ και πήρε την πρόκριση και το ίδιο έχει σκοπό να κάνει απέναντι στον κορυφαίο τενίστα. Απ’ την άλλη, ο 36χρονος θρύλος του Βρετανικού τένις προκρίθηκε εύκολα επί του συμπατριώτη του, Ράιν Πένιστον, επικρατώντας 3-0 σετ (6-3, 6-0, 6-1).
Ο Μάρεϊ βρίσκεται στο Νο.40 της παγκόσμιας κατάστασης, έχοντας χάσει σημαντικό κομμάτι της αίγλης που είχε στο παρελθόν -λόγω τραυματισμών- ωστόσο παραμένει ένας ελίτ παίκτης, με μεγάλη εμπειρία.
Στέφανος Τσιτσιπάς και Άντι Μάρεϊ έχουν συναντηθεί μόλις δύο φορές στο παρελθόν, μετρώντας από μια νίκη. Ο Έλληνας πρωταθλητής είχε επικρατήσει 3-2 σετ τον Αύγουστο του 2021 στο USA Open, με τον Βρετανό να παίρνει τη νίκη στο τουρνουά της Στουτγκάρδης (2-0 σετ), ένα χρόνο αργότερα.
Η αναμέτρηση θα είναι η τρίτη κατά σειρά στο συγκεκριμένο χώρο, αφού πρώτα θα έρθουν αντιμέτωποι οι Μπρόντι-Ρουντ και στη συνέχεια οι Κορνέ-Ριμπάκινα. Γι’ αυτό τον λόγο, με δεδομένο ότι οι αγώνες ξεκινούν περίπου στις 15:30, ο Τσιτσιπάς πιθανότατα πρόκειται να δώσει βραδινό αγώνα, από τις 20:00 και μετά.
Όποιος επικρατήσει, στη συνέχεια θα αντιμετωπίσει στους «32» της διοργάνωσης τον νικητή του ζευγαριού Μπεν Σέλτον-Μαξίμ Κρέισι.
(με πληροφορίες από newsit. gr / photo: eurokinissi)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Σέρρες: Τρία χρόνια φυλάκιση στους 30 που συμμετείχαν στα επεισόδια στη δομή Σιντικής
- Ανακοίνωση – σοκ από τον David Coverdale: “Ήρθε η ώρα να αποχαιρετήσω τη σκηνή – Αντίο”
- Ο «χάρτης» των πληρωμών από τον e-ΕΦΚΑ και τη ΔΥΠΑ έως τις 21 Νοεμβρίου
- Τρόμος για 15χρονο στον Άλιμο: Δύο κουκουλοφόροι του επιτέθηκαν στο σχολείο – Συνελήφθη ένας 17χρονος
- Τι είπε ο Κ. Κυρανάκης σε σχέση με την «νέα σύνδεση του Προαστιακού»
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Στις 14 οι προφυλακίσεις για εγκληματική οργάνωση – Στους 40 οι κατηγορούμενοι
- Ελλάδα, Ρωσία, Τουρκία και Κύπρος! Η υποκρισία σε κάποιους μάλλον περισσεύει
- Συλλογική προσευχή στο Ιράν για να βρέξει μπροστά στην ξηρασία
- Ρωσίδα έβγαλε τον… μπαλτά κατά οδηγού ταξί για έναν απίστευτο λόγο, vid
- Ξεκάθαρος ο Μεντβέντεφ: Τι είπε για τις «πρώην αποικιακές δυνάμεις»









