Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας ηττήθηκε (1-6, 6-3, 6-3) για πρώτη φορά στην καριέρα του από τον Αυστραλό και αποχαιρέτησε τη διοργάνωση, χάνοντας με αυτό τον τρόπο την ευκαιρία να ανέβει στην παγκόσμια κατάταξη.
Μετά από έναν αγώνα 2 ωρών και 9 λεπτών ο Στέφανος Τσιτσιπάς ηττήθηκε με 2-1 σετ (1-6, 6-3, 6-3) από τον Ντε Μινόρ και αποκλείστηκε στα προημιτελικά του Ακαπούλκο.
Ο Έλληνας τενίστας μετρούσε 10/10 νίκες πριν απ’ αυτόν τον αγώνα κόντρα στον Αυστραλό, ωστόσο ο αντίπαλος του κατάφερε με ανατροπή να πανηγυρίσει την πρώτη του νίκη κόντρα στον Στέφανο.
Ο Έλληνας τενίστας κατέκτησε το πρώτο σετ με 6-1, ωστόσο η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη, με τον Ντε Μινόρ να παίρνει τα άλλα δύο σετ με 6-3 και να είναι έτοιμος να πάρει τα σκήπτρα από τον Τσιτσιπά, ο οποίος πέρυσι είχε καταφέρει να κερδίσει τον τίτλο στο Μεξικό.
Στον ημιτελικό ο Άλεξ Ντε Μινόρ θα βρει απέναντι του τον Τζακ Ντρέιπερ, ο οποίος κέρδισε τον Μιομίρ Κετσμάνοβιτς με 2-0 σετ (6-2, 6-2).
(με πληροφορίες από newsit. gr / photo: eurokinissi)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Ο Ζελένσκι ζητάει τώρα… «αξιοπρεπή ειρήνη»
- Ο επικεφαλής της Χαμάς επιβεβαίωσε τον θάνατο χθες ανώτερου διοικητή της σε ισραηλινό πλήγμα
- Άνοιγμα στην Ανατολή για τον ελληνικό τουρισμό – Η στροφή σε Αμερική, Κίνα και Ινδία από τα Ιόνια νησιά
- Κρεμλίνο: Επιπόλαιες οι δηλώσεις Ρούτε, μάλλον ξέχασε πως ήταν ο Β’Π.Π., vid
- Μ. Χαρακόπουλος: Οι αγρότες ψηφίζουν και στηρίζουν διαχρονικά τη ΝΔ, είναι σαρξ εκ της σαρκός της παράταξης
- Σίδνεϊ: Ήρωας πολίτης αφοπλίζει έναν από τους δράστες! Συγκλονιστικό ΒΙΝΤΕΟ
- Η νέα εποχή του Δημόσιου τομέα: Ψηφιακός μετασχηματισμός του κράτους και το 2025 – Ο απολογισμός της χρονιάς σε νούμερα
- Ρώσοι: «Απελευθερώσαμε ακόμα ένα χωριό στην Ουκρανία»
- Ν. Παπαθανάσης σε Πολάκη: Εσείς χειροκροτούσατε Βαρουφάκη εμείς, Πιερρακάκη
- Θ. Λιβάνιος: Στηρίζουμε την αυτοδιοίκηση – Επιστολική για τους Έλληνες του εξωτερικού και στις εθνικές εκλογές









