Με μία χιουμοριστική ανάρτηση σχετικά με την επικείμενη μετακόμιση του Νόβακ Τζόκοβιτς στην Ελλάδα έκανε ο Στέφανος Τσιτσιπάς στο Χ.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κορυφαίος Σέρβος τενίστας φαίνεται πως σχεδιάζει να εγκατασταθεί μόνιμα στην Αθήνα, μαζί με τη σύζυγό του και τα παιδιά τους.
Σε μια χιουμοριστική ανταλλαγή που κοινοποιήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Νόβακ πείραξε τον Στέφανο για το ενδεχόμενο να ανοίξουν μαζί μια ελληνική ταβέρνα. Ο Έλληνας σταρ απάντησε ότι ο Σέρβος πρέπει να μάθει πώς να φτιάχνει τζατζίκι χωρίς να χρησιμοποιήσει πρώτα γιαούρτι σόγιας.
Η ανάλαφρη στιγμή έγινε γρήγορα viral, προσφέροντας μια γεύση από την εύκολη χημεία και τον αμοιβαίο σεβασμό μεταξύ δύο αστέρων καθώς προετοιμάζονται για σοβαρές μάχες στο All England Club.
Με ή χωρίς τζατζίκι και γιαούρτι, ο Νόβακ και ο Στέφανος πήγαν στο γήπεδο προπόνησης. Έτσι, ο Τζόκοβιτς μοιράστηκε το γήπεδο με τον πρώην προπονητή του, Γκόραν Ιβανίσεβιτς, ο οποίος γνωρίζει καλά τον Έλληνα σταρ.
Το χιουμοριστικό στιγμιότυπο του Τσιτσιπά στο Χ:
Νόβακ: «Λοιπόν… πότε θα ανοίξουμε αυτή την ελληνική ταβέρνα;»
Εγώ(Τσιτσιπάς): «Όταν επιτέλους μάθεις πώς να φτιάχνεις τζατζίκι χωρίς να χρησιμοποιήσεις γιαούρτι σόγιας.»
Ο Νόβακ Τζόκοβιτς και ο Στέφανος Τσιτσιπάς απολαμβάνουν μια υγιή σχέση και επέλεξαν να προπονούνται μαζί με τις προπονητικές τους ομάδες.
Δείτε τη ΦΩΤΟ με το σχόλιο ΕΔΩ
Stef practicing with Novak 🎾 pic.twitter.com/Y5dSQl3tfx
— Sunny 💚 (@SUNNY8X) June 24, 2025
photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ – EPA-EPA
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Ντόναλντ Τραμπ: “Παράνομος ναρκοηγέτης” ο πρόεδρος της Κολομβίας
- Ληστεία στο Λούβρο: Το στέμμα της αυτοκράτειρας Ευγενίας βρέθηκε κοντά στο μουσείο
- Συνελήφθη έμπορος ναρκωτικών στη Νέα Μάκρη
- Πολυπολική τάξη πραγμάτων παντού: Κάτι που πολλοί ίσως να μην έχουν σκεφτεί
- Θεσσαλονίκη: Προσποιήθηκαν τους λογιστές και απέσπασαν χιλιάδες ευρώ και κοσμήματα!
- Η καταστροφική εφαρμογή της ψηφιακής ταυτότητας που προκάλεσε πανικό στην Ασία, vid
- Ταυτοποιήθηκε και η δεύτερη σορός ομήρου που παραδόθηκε χθες από τη Χαμάς
- Ο πρίγκιπας Άντριου και η Βιρτζίνια Τζιούφρε – Τι φέρεται να ζήτησε από την αστυνομία
- “Γειααα!”: Τα κοράκια μπορούν να…”μιλήσουν” – Δείτε βίντεο
- Συνελήφθη 48χρονος που ανήρτησε φωτογραφία με πιστόλι σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης
Κύρια Θέματα

















