Ο Σρέντερ απάντησε στους Έλληνες φιλάθλους: «Αντέδρασα επειδή έβρισαν την οικογένεια μου»

Προσπάθεια να δικαιολογηθεί για την προκλητική του συμπεριφορά στον προημιτελικό της Γερμανίας απέναντι στην Εθνική μπάσκετ.

Ο Ντένις Σρέντερ έκανε ανάρτηση στα social media, στέλνοντας μήνυμα στους Έλληνες φιλάθλους της “Mercedes-Benz Arena”, σε μια προσπάθεια να δικαιολογηθεί για την προκλητική του συμπεριφορά στον προημιτελικό της Γερμανίας απέναντι στην Εθνική μπάσκετ.

Ο Ντένις Σρέντερ ήταν ένας από τους μεγάλους πρωταγωνιστές της Γερμανίας, στη νίκη επί της Ελλάδας, αλλά μια προκλητική αντίδραση του στα τελευταία λεπτά του αγώνα, ολοκλήρωσε με μελανό τρόπο την παρουσία του στον προημιτελικό του Eurobasket 2022.

Ο 28χρονος Γερμανός γκαρντ αποβλήθηκε με τεχνική ποινή –λόγω μιας απαράδεκτης χειρονομίας που έκανε– και λίγο μετά θέλησε να δικαιολογηθεί, αναφέροντας ότι η η αντίδραση του οφείλεται σε υβριστικά συνθήματα κατά της οικογένειας του.

Το μήνυμα του Σρέντερν στο Instagram:

«Έλληνες φίλαθλοι. Εκπληκτική ατμόσφαιρα απόψε. Μπορώ να ανεχτώ πολλά από τους παίκτες, αλλά το να λένε άσχημα πράγματα για την οικογένειά μου είναι κάτι που δεν το ανέχομαι και δεν είναι σωστό. Για αυτό, σας παρακαλώ να μη μου λέτε πως θα αντιδράσω σε αυτό. Να είστε όλοι ευλογημένοι».

newsit/ eurokinissi

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί