Ο Ντένις Σρέντερ έκανε ανάρτηση στα social media, στέλνοντας μήνυμα στους Έλληνες φιλάθλους της “Mercedes-Benz Arena”, σε μια προσπάθεια να δικαιολογηθεί για την προκλητική του συμπεριφορά στον προημιτελικό της Γερμανίας απέναντι στην Εθνική μπάσκετ.
Ο Ντένις Σρέντερ ήταν ένας από τους μεγάλους πρωταγωνιστές της Γερμανίας, στη νίκη επί της Ελλάδας, αλλά μια προκλητική αντίδραση του στα τελευταία λεπτά του αγώνα, ολοκλήρωσε με μελανό τρόπο την παρουσία του στον προημιτελικό του Eurobasket 2022.
Ο 28χρονος Γερμανός γκαρντ αποβλήθηκε με τεχνική ποινή –λόγω μιας απαράδεκτης χειρονομίας που έκανε– και λίγο μετά θέλησε να δικαιολογηθεί, αναφέροντας ότι η η αντίδραση του οφείλεται σε υβριστικά συνθήματα κατά της οικογένειας του.
Το μήνυμα του Σρέντερν στο Instagram:
«Έλληνες φίλαθλοι. Εκπληκτική ατμόσφαιρα απόψε. Μπορώ να ανεχτώ πολλά από τους παίκτες, αλλά το να λένε άσχημα πράγματα για την οικογένειά μου είναι κάτι που δεν το ανέχομαι και δεν είναι σωστό. Για αυτό, σας παρακαλώ να μη μου λέτε πως θα αντιδράσω σε αυτό. Να είστε όλοι ευλογημένοι».
newsit/ eurokinissi
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Terminator 7: Ο λόγος που ο Τζέιμς Κάμερον δυσκολεύεται να γράψει το σενάριο
- Ενοίκια και στέγαση: Παρατηρείται πλέον μια νέα πραγματικότητα!
- Καιρός: Ανεβαίνει η θερμοκρασία σήμερα, επιμένουν οι ισχυροί βοριάδες στο Αιγαίο
- Σκέρτσος: Αν οι πολίτες δεν θέλουν μια μονοκομματική αυτοδύναμη κυβέρνηση, θα ακούσουμε την κρίση τους
- Η γιαγιά που ξεμάτιαζε την Εθνική μπάσκετ μέχρι το τελευταίο λεπτό έγινε viral, vid
- Περού: Τα σιδηροδρομικά δρομολόγια προς το Μάτσου Πίτσου αναστέλλονται εξαιτίας κινητοποίησης
- Από ποιό διεθνιστικό μέσο ζητάει 15δις δολάρια ο Τραμπ; «Ψεύδονται για δεκαετίες»
- Ραγδαίες εξελίξεις στις ΗΠΑ: Η Δεξιά κηρύσσει τον «πόλεμο» κατά της διεθνιστικής «πέμπτης φάλαγγας»
- ΥΠΑΜ Ισραήλ: «Η Γάζα καίγεται»
- Σοκ στη Νέα Υόρκη: Παρέσυρε και σκότωσε 16χρονη επειδή τον είχε απορρίψει! video
Κύρια Θέματα

















