“Ο Σωκράτης δεν μπορεί να περιμένει τη Νάπολι και κοιτάζει Αραβία”

O Σωκράτης Παπασταθόπουλος τα έχει βρει με την Άρσεναλ για την αποχώρησή του σύμφωνα με το Sport Witness, ωστόσο δεν έχει ξεκαθαρίσει ποιος θα είναι ο επόμενος σταθμός της ποδοσφαιρικής του καριέρας. Όπως αναφέρεται στο βρετανικό ρεπορτάζ έχει συμφωνήσει στο οικονομικό σκέλος με τη Νάπολι, αλλά η μεταγραφή δεν μπορεί να προχωρήσει όσο ο Καλιντού […]

O Σωκράτης Παπασταθόπουλος τα έχει βρει με την Άρσεναλ για την αποχώρησή του σύμφωνα με το Sport Witness, ωστόσο δεν έχει ξεκαθαρίσει ποιος θα είναι ο επόμενος σταθμός της ποδοσφαιρικής του καριέρας.

Όπως αναφέρεται στο βρετανικό ρεπορτάζ έχει συμφωνήσει στο οικονομικό σκέλος με τη Νάπολι, αλλά η μεταγραφή δεν μπορεί να προχωρήσει όσο ο Καλιντού Κουλιμπαλί παραμένει στους παρτενοπέι (οι επαφές με τη Μάντσεστερ Σίτι για τον Σενεγαλέζο αμυντικό βρίσκονται σε αδιέξοδο).

O 32χρονος Καλαματιανός κεντρικός αμυντικός δεν μπορεί να περιμένει την ιταλική ομάδα – καθώς ο χρόνος μέχρι την εκπνοή της τρέχουσας μεταγραφικής περιόδου πιέζει – και πλέον εξετάζει προτάσεις που έχει στα χέρια του από ομάδες της Σαουδικής Αραβίας και του Κατάρ.

Από sport24

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί