Ο Σαουθγκέιτ δεν μπορούσε ν’ ακούει το Football’s Coming Home εδώ και 20 χρόνια

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της εθνικής Αγγλίας, Γκάρεθ Σαουθγκέιτ,

παραδέχθηκε ότι δεν μπορούσε ν’ ακούει το «Football’s Coming Home» τα τελευταία 20 χρόνια, μετά το χαμένο πέναλτι στο Euro 1996.

Τώρα έχει γίνει (ξανά) σύνθημα στα χείλη όλων των Άγγλων και των οπαδών των «τριών λιονταριών» στην υφήλιο. Κι ο ομοσπονδιακός τεχνικός τους, Γκάρεθ Σαουθγκέιτ, είναι εκ των εκφραστών του καθώς έχει βάλει τη «σφραγίδα» του στην πορεία της εθνικής Αγγλίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Στη συνέντευξη Τύπου την παραμονή του ημιτελικού με την αντίστοιχη της Κροατίας – live από το Sport24.gr η εξέλιξη του ματς – ο Γκάρεθ Σαουθγκέιτ παραδέχθηκε ότι δεν μπορούσε ν’ ακούει το τραγούδι των «Baddiel & Skinner’s ‘Three Lions» τα τελευταία είκοσι χρόνια, λόγω του χαμένου πέναλτι στον ημιτελικό με τη Γερμανία για το Euro 1996.

«Το Football’s Coming Home είναι ένα τραγούδι που ούτε που μπορούσα ν’ ακούσω για 20 χρόνια, ειλικρινά. Οπότε, για μένα είναι εντελώς διαφορετικό συναίσθημα. Είναι ωραίο να ακούς τον κόσμο να το απολαμβάνει», υποστήριξε χαρακτηριστικά ο τεχνικός των «τριών λιονταριών».

Photo credits: AP Photo/Dmitri Lovetsky, sport24

Σχετικά άρθρα:

loading...
Close Menu