«Ο Σάντος μπορεί να σκεφτεί την αποχώρηση του από την Πορτογαλία»

Ανοιχτό άφησε το ενδεχόμενο αποχώρησης του Φερνάντο Σάντος από την εθνική ομάδα της Πορτογαλίας μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ, ο πρόεδρος της Ένωσης Πορτογάλων Προπονητών, Ζοσέ Περέιρα.

Πιθανή είναι η αποχώρηση του Φερνάντο Σάντος από την εθνική ομάδα της Πορτογαλίας… Όχι ωστόσο αυτή τη στιγμή, αλλά μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Πορτογάλων Προπονητών, Ζοσέ Περέιρα μίλησε στον διαδικτυακό ραδιοφωνικό σταθμό, «Bola Branca» για τον Σάντος και ανέφερε πως το ενδεχόμενο αποχώρησης του από την εθνική ομάδα της χώρας του μετά το Μουντιάλ του Κατάρ είναι αρκετά μεγάλο.

Ο Περέιρα πρόσθεσε πως ο Σάντος ίσως και να νιώθει μια… κούραση αλλά και μια έλλειψη αναγνώρισης για τις επιτυχίες που σημειώθηκαν.

«Είναι φυσικό ορισμένες στιγμές ο κόσμος κορεστεί, όπως μπορεί να συμβεί με τον Φερνάντο Σάντος, ο οποίος μπορεί επίσης να αισθάνεται κάποια έλλειψη αναγνώρισης για τη δουλειά του. Μπορεί να σκεφτεί το μέλλον του και την πιθανή αποχώρησή του από την εθνική ομάδα, κάτι που επιβεβαιώνει τη μεγάλη του προσωπικότητα, αλλά βέβαια δεν τα παρατάει ποτέ», ανέφερε αρχικά.

Και συνέχισε: «Είναι πιο επιτυχημένος προπονητής στην Εθνική Πορτογαλίας και ως εκ τούτου, έχει όλη τη νομιμότητα να πιστεύει ότι μπορεί να είναι Παγκόσμιος Πρωταθλητής και για ό,τι έχει κάνει στην εθνική ομάδα. Έχουμε υποχρέωση να πιστεύουμε σε αυτό που είναι η επιθυμία του και η δουλειά του».

photo eurokinissi

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί