Ο Ρονάλντο απαγορεύει στη μητέρα του να δει σημαντικούς αγώνες: «Έχω χάσει ήδη τον πατέρα μου»

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο αποκάλυψε στη Daily Mail ότι ανησυχεί για την υγεία της μητέρας του, Ντολόρες Αβέιρο, μετά το εγκεφαλικό που υπέστη πριν ενάμιση χρόνο και γι' αυτό της έχει απαγορεύσει να βλέπει σημαντικούς τους αγώνες.

Δύσκολες στιγμές πέρασε τον Μάρτιο του 2020 ο Κριστιάνο Ρονάλντο, καθώς η μητέρα του, Ντολόρες Αβέιρο, διακομίσθηκε σε νοσοκομείο της Μαδέρα, λόγω εγκεφαλικού επεισοδίου που υπέστη.

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ, ο οποίος έχει εκφράσει πολλές φορές το πόσο ευγνώμων είναι προς τη μητέρα του για όλα όσα έκανε για εκείνον, ομολόγησε σε συνέντευξη που παραχώρησε στη Daily Mail ότι της απαγόρευσε να πηγαίνει στα γήπεδα σε σημαντικούς αγώνες μετά την περιπέτεια που πέρασε με την υγεία της πριν από ενάμιση χρόνο.

“Δεν έχω πια πατέρα. Δεν θέλω να χάσω και τη μαμά μου, οπότε δεν θα παρακολουθήσει μεγάλα παιχνίδια”, εξήγησε ο CR7 στον Βρετανό δημοσιογράφο Πιρς Μόργκαν και συνέχισε:

“Η μητέρα μου είναι ο πυλώνας της οικογένειας και αυτό που έχω σήμερα είναι επειδή με υποστήριζε πάντα”.

Ο Ρονάλντο έχασε τον πατέρα του από ηπατική ανεπάρκεια λόγω αλκοολισμού το 2005, κάτι που τον επηρέασε πολύ, ενώ είναι γνωστό το πόσο μισεί το αλκοόλ.

(sport24)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί