Ο Ρόμπερτ Λεβαντόσφκι πέτυχε το πιο γρήγορο χατ τρικ στην ιστορία του Champions League

Ο «ασυγκράτητος» Ρόμπερτ Λεβαντόσφκι της Μπάγερν Μονάχου, ήταν ο πρωταγωνιστής στην νίκη των Βαυαρών επί της Σάλτσμπουργκ με 7-1 στον δεύτερο αγώνα για τους «16» του Champions League, καθώς σκόραρε τρεις φορές σε λιγότερο από 12 λεπτά (12', 21', 23').

Ο κορυφαίος Ευρωπαίος σκόρερ της τελευταίας διετίας, είναι κάτοχος ενός εντυπωσιακού ρεκόρ, καθώς έχει σημειώσει το πιο… γρήγορο χατ-τρικ στην Ιστορία της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Ο «Λέβα» χρειάσθηκε 23 λεπτά από το εναρκτήριο λάκτισμα, για να πετύχει τρία γκολ και πήρε το σχετικό ρεκόρ, από τον Μάρκο Σιμόνε, ο οποίος το 1996 και στην αναμέτρηση της Μίλαν με την Ρόζενμποργκ, χρειάσθηκε 24 λεπτά για να σημειώσει χατ-τρικ.

Ο Πολωνός επιθετικός, έφτασε τα πέντε χατ-τρικ στο Champions League (4 με την Μπάγερν κι ένα με την Ντόρτμουντ), τρία λιγότερα από τους Κριστιάνο Ρονάλντο και Λιονέλ Μέσι οι οποίοι έχουν σημειώσει από οκτώ, ενώ με 12 γκολ οδηγεί, πλέον, την κούρσα των σκόρερ στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, αφήνοντας στην δεύτερη θέση τον Αλέ του Άγιαξ, ο οποίος έχει σκοράρει 11 φορές.

(dikaiologitika – φωτο:eurokinissi)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί