Ο Ρέαμπτσιουκ θέλει Ολυμπιακό, η Πόρτο επιμένει

Μαίνεται η μάχη μεταξύ Ολυμπιακού και Πόρτο για τον Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ. Αν και χθες το πρωί φαινόταν ο Μολδαβός αριστερός μπακ να χάνεται για τους «ερυθρόλευκους», τα δεδομένα άλλαξαν στην πορεία. Κι αυτό γιατί ο 23χρονος άσος έχει εκφράσει την επιθυμία να πάει στον Ολυμπιακό. Οι νταμπλούχοι Ελλάδος φέρονται να τα έχουν βρει με την […]

Μαίνεται η μάχη μεταξύ Ολυμπιακού και Πόρτο για τον Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ. Αν και χθες το πρωί φαινόταν ο Μολδαβός αριστερός μπακ να χάνεται για τους «ερυθρόλευκους», τα δεδομένα άλλαξαν στην πορεία. Κι αυτό γιατί ο 23χρονος άσος έχει εκφράσει την επιθυμία να πάει στον Ολυμπιακό.

Οι νταμπλούχοι Ελλάδος φέρονται να τα έχουν βρει με την Πάσος Φερέιρα σε ένα ποσό που ξεπερνά τα 2 εκατ. ευρώ. Η τελευταία ενημέρωσε, ως όφειλε, την Πόρτο, που αποφάσισε να ασκήσει το δικαίωμα επαναγοράς του Ρέαμπτσιουκ, αλλά ακόμη δεν το έχει πράξει επισήμως. Κι αυτό γιατί για να συμβεί κάτι τέτοιο, θα πρέπει να έχει και τη σύμφωνη γνώμη του ποδοσφαιριστή, ο οποίος έχει αντιρρήσεις.

Ο Μολδαβός διεθνής αλλά και ο μάνατζέρ του, Ντέκο, έχουν ενημερώσει τον Ολυμπιακό πως προτιμά να καταλήξει στον Πειραιά και όχι στην Πόρτο. Η σημερινή Record αναφέρει πως καθοριστικό ρόλο σε αυτό έχει παίξει ο Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος έχει υποσχεθεί στον Ρέαμπτσιουκ θέση βασικού, σε αντίθεση με τους «δράκους» που έχουν στη θέση του τον Ζαϊντού, ο οποίος αποκτήθηκε το καλοκαίρι παρότι τον ήθελε τότε ο Ολυμπιακός.

Η προθεσμία της Πόρτο για την επαναγορά του Ρέαμπτσιουκ ολοκληρώνεται το Σάββατο. Και πέρα από το να ισοφαρίσουν την πρόταση του Ολυμπιακού, πράγμα που δείχνουν διατεθειμένοι να κάνουν οι «δράκοι», θα πρέπει να πείσουν και τον ποδοσφαιριστή που για την ώρα δείχνει να κλίνει προς Ολυμπιακό.

sportfm

Οι Πειραιώτες βλέποντας και τη στάση του ποδοσφαιριστή επιμένουν, αλλά έχουν έτοιμες εναλλακτικές λύσεις. Η πρώτη εξ αυτών είναι του Ντάλμπερτ, του Βραζιλιάνου που μπορεί να σπάσει τον δανεισμό του από την Ίντερ στη Σεντ Ετιέν και να έρθει εκ νέου δανεικός, ενώ σε δεύτερο πλάνο υπάρχει ο Νορβηγός Φρέντρικ Μπιόρκαν.

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί