Ο προβληματισμός Γκαρσία ενόψει Παναθηναϊκού

Με προβλήματα ολοκληρώνεται σήμερα η προετοιμασία του ΠΑΟΚ ενόψει του αυριανού ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα για την 13η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Συγκεκριμένα, στη χθεσινή προπόνηση ακολούθησε ξανά ατομικό ο Ροντρίγκο Σουάρες, ενώ ο Φερνάντο Βαρέλα ένιωσε ενοχλήσεις στη μέση και για δεύτερη μέρα πήγε στο γυμναστήριο. Από τη στιγμή που είναι νοκ-άουτ […]

Με προβλήματα ολοκληρώνεται σήμερα η προετοιμασία του ΠΑΟΚ ενόψει του αυριανού ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα για την 13η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Συγκεκριμένα, στη χθεσινή προπόνηση ακολούθησε ξανά ατομικό ο Ροντρίγκο Σουάρες, ενώ ο Φερνάντο Βαρέλα ένιωσε ενοχλήσεις στη μέση και για δεύτερη μέρα πήγε στο γυμναστήριο.

Από τη στιγμή που είναι νοκ-άουτ και ο Ουαγκέ, ο Πάμπλο Γκαρσία είναι προβληματισμένος ιδιαίτερα για το δεξί άκρο της άμυνας.

Ο Βιεϊρίνια, όπως είναι φυσικό, να πάρει φανέλα βασικού και να αγωνιστεί στη συγκεκριμένη θέση. Επίσης, στα θετικά είναι η επιστροφή του Ελ Καντουρί, ο οποίος θα παίξει στον άξονα μαζί με τους Σβαμπ και Αουγκούστου.

Την τριάδα της επίθεσης θα αποτελέσουν οι Τζόλης, Σφιντέρσκι και Αντρίγια Ζίβκοβιτς.

Στα στόπερ θα παίξουν ο Ίνγκασον και ο Μιχαηλίδης, με τον Πασχαλάκη να παραμένει στα γκολπόστ, με τον Γιαννούλη να συμπληρώνει την τετράδα στην άμυνα.

Από Sportfm

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί