Ο πονοκέφαλος του Μαρτίνς για τον τελικό

Έντονο πονοκέφαλο θα έχει ο Πέδρο Μαρτίνς για την συγκρότηση της 11άδας του Ολυμπιακού για τον τελικό του Κυπέλλου στις 30 Αυγούστου. Μετά την χθεσινή απόφαση για τη διεξαγωγή του με τους παίκτες από τα περσινά ρόστερ των ομάδων ο Πορτογάλος έχει μόνο μια επιλογή «κανονικού» μπακ για να υπολογίζει… Ο Τοροσίδης. Ο έμπειρος αμυντικός […]

Έντονο πονοκέφαλο θα έχει ο Πέδρο Μαρτίνς για την συγκρότηση της 11άδας του Ολυμπιακού για τον τελικό του Κυπέλλου στις 30 Αυγούστου. Μετά την χθεσινή απόφαση για τη διεξαγωγή του με τους παίκτες από τα περσινά ρόστερ των ομάδων ο Πορτογάλος έχει μόνο μια επιλογή «κανονικού» μπακ για να υπολογίζει… Ο Τοροσίδης.

Ο έμπειρος αμυντικός είναι μόνη λύση μετά τις αποχωρήσεις των Ομάρ, Τσιμίκα και του δανεικού Γκασπάρ, την στιγμή που και εκείνος σκέφτεται σοβαρά να σταματήσει την καριέρα του.

Έτσι ο Μαρτίνς είναι υποχρεωμένος να βρει άλλους ακραίους και να τους «βαφτίσει» ακραίους αμυντικούς. Ραντζέλοβιτς, Μπρούνο είναι οι πιθανότεροι ενώ υπάρχει και η λύση του Μαρτίνη, απο την «μικρή» ομάδα του Ολυμπιακού που αγωνίζεται σε αυτή τη θέση αλλά βέβαια είναι άγνωστο εάν ο Πορτογάλος τεχνικός θα πάρει απόφαση για να το χρησιμοποιήσει.

Από SportFm ΦΩΤΟ eurokinissi

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί