Αθλήτρια εμποδίων 100 μέτρων κερδίζει το χρυσό μετάλλιο κάνοντας τούμπα στη γραμμή τερματισμού μετά την ήττα της στο πρωτάθλημα στίβου του Όρεγκον στο Γιουτζίν.
Η αθλήτρια λυκείου Μπρούκλιν Άντερσον έτρεχε μετ’ εμποδίων σε ένα πρωτάθλημα στίβου στο Γιουτζίν του Όρεγκον — και δευτερόλεπτα πριν από τη γραμμή τερματισμού, σκόνταψε.
Βίντεο από την εκδήλωση δείχνει την Άντερσον να πηδάει ένα εμπόδιο και να το ρίχνει κάτω πριν σκοντάψει. Το αντανακλαστικό της πτώσης της σταρ του στίβου την ώθησε να κάνει δύο τούμπες μέχρι να περάσει τη γραμμή τερματισμού, τερματίζοντας στην πρώτη θέση!
Η Άντερσον δήλωσε στο The Oregonian ότι βασίστηκε στην προπόνηση γυμναστικής της στο αγώνισμα του Σαββάτου.
«Δεν ήμουν σίγουρη πόσο πίσω με ακολουθούσαν όλοι οι άλλοι, οπότε ήξερα ότι έπρεπε απλώς να συνεχίσω, να συνεχίσω, γιατί ήθελα πραγματικά να είμαι πρώτη», είπε η μαθήτρια του Λυκείου Thurston.
Η Άντερσον κέρδισε τον αγώνα μετ’ εμποδίων της κατηγορίας 5Α στα 100 σε 14,93 δευτερόλεπτα, ανέφερε το μέσο ενημέρωσης.
«Ήμουν τόσο περήφανη», είπε η Άντερσον για τη νίκη της. «Απλώς πολύ, πολύ χαρούμενη».
NEW: 100-meter hurdler wins gold by somersaulting through the finish line after falling at the Oregon state track and field championships in Eugene.
— Collin Rugg (@CollinRugg) June 3, 2025
Well deserved.
Brooklyn Anderson, a former gymnast, had a strong lead when she clipped her knee on the last hurdle.
Thanks to… pic.twitter.com/YxeddAUxM9
photo: pixabay
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Άγρια επεισόδια με χιλιάδες Ευρωπαίους αγρότες έξω από τη Σύνοδο Κορυφής – ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ
- Σοκαριστική βαρβαρότητα στη Σρι Λάνκα: Τρεις άνδρες έκαψαν ζωντανό έναν ελέφαντα
- ΠΑΣΟΚ: Ο πρωθυπουργός από τις υποσχέσεις στους αγρότες πέρασε στις κατασχέσεις
- Τουσκ: Οι ευρωπαίοι ηγέτες συμφώνησαν κατ’ αρχήν να εξετάσουν την επιλογή της χρησιμοποίησης των ρωσικών κεφαλαίων
- Νέες απάτες AI στα Android με αφορμή τις αγορές των Χριστουγέννων – Αναμένεται πρωτοφανής αριθμός
- Υψώθηκε η ελληνική σημαία στην πρώτη Φ/Γ Belharra – Δηλώσεις Δένδια από Γαλλία
- Ιταλία: Έφοδος σε παράνομο εργοστάσιο καπνού – Κατάσχεση ρεκόρ 27 τόνων τσιγάρων
- Αυτή είναι η απόφαση της ΕΚΤ για τα επιτόκια το 2026
- Ζελένσκι: «Δεν μας θέλουν στο ΝΑΤΟ, αλλά όλα αλλάζουν, πολιτικοί φεύγουν ή πεθαίνουν»!! Video
- Στρατιωτικοί του Ζελένσκι πιάστηκαν στα χέρια με Ουκρανούς πολίτες, vid









