Ο πατέρας του Τσιτσιπά σχολιάζει το tweet για τα Harrods (Vid)

Ο Απόστολος Τσιτσιπάς εξήγησε τι ήθελε να πει ο παγκοσμίου φήμης Έλληνας τενίστας


Το tweet του Στέφανου Τσιτσιπά που έγραφε ότι «κάποιος πρέπει να χτίσει ένα κατάστημα Harrods στην Ελλάδα. Ήρθε η ώρα» προκάλεσε αντιδράσεις στα social media. H εκπομπή του Open «Έλα Χαμογέλα» επικοινώνησε με τον πατέρα του Στέφανου Τσιτσιπά, Απόστολο ο οποίος δήλωσε μεταξύ άλλων πως οι Έλληνες πρέπει να επιδιώκουν την ποιότητα στη ζωή τους και γι αυτό το λόγο έκανε αυτή τη δήλωση ο γιος του.

«Δεν ξέρω αν δέχτηκε επίθεση, μπορεί κάποιοι να σχολίασαν κάπως περίεργα, αλλά νομίζω και οι ίδιοι αν πήγαιναν στο Λονδίνο –όσοι πηγαίνουν στο Λονδίνο- επισκέπτονται διάφορα πολυκαταστήματα. Γιατί να μην υπάρχει και στην Ελλάδα ένα Harrods;

Υπάρχουν τόσα άλλα πολυκαταστήματα και να μην υπάρχουν Harrods. Ο Στέφανος, που είναι ένας άνθρωπος που του αρέσει η ποιότητα και του αρέσει να υπάρχει πάντα το καλύτερο, πιστεύει ότι αυτό ανήκει και στους Έλληνες. Το ότι πήγε στα Harrods και του άρεσε αυτό το κατάστημα και πιστεύει ότι η Ελλάδα πρέπει να έχει παρόμοια πολυκαταστήματα, νομίζω δεν είναι κάτι κακό. Πρέπει οι Έλληνες να επιδιώκουν την ποιότητα στη ζωή τους» είπε χαρακτηριστικά ο πατέρας του.

Και πρόσθεσε: «Τώρα προς το παρόν κάνει αποθεραπεία στο Λονδίνο και γι’ αυτό βρίσκεται εκεί, δεν είναι για να πάει στα Harrods. Η επίσκεψή του εκεί έγινε για πρώτη φορά στη ζωή του».

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του:

protothema/ photo video screenshot

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί