Για προσέγγιση του ΠΑΟΚ στον Βλάνταν Ίβιτς προκειμένου να επιστρέψει στον πάγκο της ομάδας κάνει λόγο το ισραηλινό One.co.il.
Ο Σέρβος τεχνικός ολοκληρώνει τον δεύτερο χρόνο του στη Μακάμπι Τελ Αβίβ και ουσιαστικά έχει καπαρώσει τον τίτλο (βρίσκεται στο +12 με επτά αγωνιστικές να απομένουν), ωστόσο θεωρείται δεδομένο πως δεν θα παραμείνει στον πάγκο, καθώς θέλει να εργαστεί σε ένα καλύτερο πρωτάθλημα.
«Η πρώην ομάδα του ΠΑΟΚ είναι ανάμεσα σε αυτές που θέλουν να τον προσλάβουν, ενώ υπάρχει ενδιαφέρον από την Ολλανδία και τη Γερμανία. Ο Σέρβος τεχνικός σε έναν μήνα ούτως ή άλλως θα επιστρέψει με την οικογένειά του στο σπίτι τους στην Ελλάδα, η οποία όμως μπορεί να γίνει νέος σταθμός στην καριέρα του. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης έχει μεγάλες οικονομικές δυνατότητες και φέτος έχοντας χάσει τα πρωτεία από τον Ολυμπιακό βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή», αναφέρει το δημοσίευμα.
O 43χρονος τεχνικός κατέκτησε με τον ΠΑΟΚ το Κύπελλο το 2017, αλλά στη συνέχεια αποχώρησε.
Από SportFm, ΦΩΤΟ eurokinissi
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Το Ισραήλ ανακοίνωσε ότι έπληξε στρατιωτική υποδομή των Χούθι στο λιμάνι Χοντέιντα
- Εθνική Λυρική Σκηνή: Αποθέωση στην Κίνα για την “Τραβιάτα” του Βέρντι – Δείτε βίντεο
- Βουλή: Κυρώθηκαν οι Συμφωνίες Ελλάδας-Αιγύπτου και Ελλάδας-Κύπρου στον τομέα της υγείας
- Eκατόν πενήντα λεπτά αερόβιας άσκησης την εβδομάδα για καλύτερη ποιότητα ζωής
- Μόσχα και Μινσκ υιοθετούν «υπεύθυνη προσέγγιση» στο θέμα των πυρηνικών όπλων
- Ιωάννινα: Κρατούμενος στις φυλακές Σταυρακίου έκρυβε δεκάδες συσκευασίες κοκαΐνης και κάνναβης
- Στις 10.000 τα κενά εκπαιδευτικών στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση, σύμφωνα με τη ΔΟΕ
- Τρέλα! Άρχισαν να ουρλιάζουν στο πρόσωπο ενός «ιεροκήρυκα» στις ΗΠΑ, video
- Η Πολωνία θα αποφασίσει για την προμήθεια υποβρυχίων
- ΑΣΕΠ: Προσωρινά αποτελέσματα για υποψηφίους κατηγορίας ΤΕ του πανελλήνιου γραπτού διαγωνισμού