Ο ΠΑΟ έσπασε το αήττητο του Ολυμπιακού στο ντέρμπι των «αιωνίων»

Ο Παναθηναϊκός, ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου, φιλοξένησε στο «αιώνιο» ντέρμπι του ελληνικού πρωταθλήματος τον Ολυμπιακό στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Super League.


Στην αναμέτρηση που έγινε στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας και το γήπεδο «Απόστολος Νικολαϊδης», οι πράσινοι προηγήθηκαν στο πρώτο ημίχρονο με γκολ του Μαουρίσιο μόλις στο 6ο λεπτό.

Ο Σανκαρέ βγήκε από τα αριστερά έκανε ωραία μπαλιά ο Ενγκμπακοτό, αυτός την άφησε για τον Μαουρίσιο που με κεφαλιά και πέτυχε το παρθενικό του τέρμα με την φανέλα του τριφυλλιού.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Ολυμπιακός ήθελε να παραμείνει αήττητος τόσο στο φετινό πρωτάθλημα, όσο και να συμπληρώσει 34 εκτός έδρας αγώνες χωρίς ήττα, αφού έχασε για τελευταία φορά μακριά από το «Γ. Καραϊσκάκης», στις 10 Φεβρουαρίου 2019 στην Τούμπα από τον ΠΑΟΚ.


Όμως, οι Πειραιώτες δεν τα κατάφεραν παρότι είχαν την κατοχή, αφού στο 73′, έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Χουάνκαρ, ο Βέλεθ πήρε την κεφαλιά, ο Σα δεν μπόρεσε να αποκρούσει και η μπάλα έφτασε στον Σανκαρέ, ο οποίος από κοντά έγραψε το 2-0.

Μείωσε με τον Ελ Αραμπί ο Ολυμπιακός
Στο 82΄, ο Ολυμπιακός κέρδισε το πρώτο του κόρνερ στο ματς και χάρη σε αυτό μείωσε το σκορ. Ο Μασούρας πήρε την κεφαλιά, ο Νιάς προσπάθησε να απομακρύνει, αλλά ο Ελ Αραμπί έβαλε την κόντρα και η μπάλα πήγε στο δοκάρι, με τον Μαροκινό να παίρνει το ριμπάουντ και με κεφαλιά να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα για το 2-1.

Παναθηναϊκός (Λάζλο Μπόλονι): Διούδης, Μολό, Βέλεθ, Σένκεφελντ, Χουάνκαρ, Αλεξανδρόπουλος (70′ Νιάς), Μαουρίσιο, Σανκαρέ, Ενγμπακοτό (77′ Αϊτόρ), Καμπετσής (66′ Καρλίτος), Ιωαννίδης.

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Σα, Ανδρούτσος, Σεμέδο, Παπασταθόπουλος (56′ Μπα), Ρέαμπτσιουκ, Καμαρά (76′ Μασούρας), Μπουχαλάκης, Σίλβα, Βρουσάι (46′ Βαλμπουενά), Φορτούνης (56′ Ελ Αραμπί), Χασάν (76′ Κάιπερς).

Υπενθυμίζουμε πως διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Σκωτσέζος Μπόμπι Μάντεν. Βοηθοί του ήταν οι Ντέιβιντ Ρουμ και Γκρέιμι Στιούαρτ, τέταρτος ο Κουτσιαύτης και VAR ο Μπρούνο Εστέβες.

(sputniknews)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί