O Πάμπλο Γκαρσία ζήτησε συγνώμη μετά το βαρύ 3-0 από τον ΠΑΟ στη Λεωφόρο

Ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε με το “βαρύ” 3-0 από τον Παναθηναϊκό στη δεύτερη αγωνιστική των play off της Superleague και ο Πάμπλο Γκαρσία ανέλαβε την ευθύνη μετά το τέλος του ματς στη Λεωφόρο.

Ο προπονητής του “Δικεφάλου του Βορρά” ζήτησε συγγνώμη για το αποτέλεσμα, υποστηρίζοντας ότι το φταίξιμο ήταν δικό του, αφού η ομάδα δούλεψε καλά και στη διακοπή για τις εθνικές ομάδες.

Οι δηλώσεις του Πάμπλο Γκαρσία

Για το τι δεν πήγε καλά: «Θεωρώ πώς στο πρώτο ημίχρονο είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού, δημιουργήσαμε ευκαιρίες, ωστόσο δυστυχώς στην πρώτη τελική ενέργεια του Παναθηναϊκού καταφέρανε και σκοράρανε. Μετά κάναμε αλλαγές για να γυρίσουμε το αποτέλεσμα, ωστόσο όταν γίναμε πιο απειλητικοί δεχθήκαμε και το δεύτερο γκολ».


Για το αν κάνει βήματα πίσω η ομάδα: «Eίναι αλήθεια ότι δυσκολευόμαστε πολύ στο να βρούμε την ισορροπία, προερχόμαστε από ένα καλό παιχνίδι απέναντι στην ΑΕΚ, μεσολάβησε η διακοπή των Εθνικών ομάδων, εμείς προσπαθήσαμε να δουλέψουμε πολύ σκληρά και να κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας. Αυτό που θέλω να κάνω είναι να ζητήσω συγγνώμη για αυτό το αποτέλεσμα το φταίξιμο είναι δικό μου».

Για το τι μπορεί να αλλάξει ενόψει του ματς με την ΑΕΚ: «Αυτό το παιχνίδι το αφήνουμε πίσω μας, αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να κάνουμε το παν για να μην επαναληφθεί κάτι τέτοιο. Πρέπει να δουλέψουμε σκληρά και να συγκεντρωθούμε στο παιχνίδι του Κυπέλλου. Εκεί πρέπει να τα δώσουμε όλα».

(newsit)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί