Ο Παϊρότζ πάει στην UEFA για άρση της ευρωπαϊκής ποινής του Παναθηναϊκού

Έτοιμος να ενεργοποιηθεί και να κάνει τις πρώτες του σημαντικές κινήσεις σαν… ιδιοκτήτης του Παναθηναϊκού είναι ο Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ.

Ο Ταϊλανδός επιχειρηματίας, ο οποίος αναχώρησε από την Ελλάδα δίχως να υπογράψει το ιδιωτικό συμφωνητικό με τον Γιάννη Αλαφούζο (από την πλευρά του mr SKAI πάντως δεν υπάρχει ανησυχία), θα επιστρέψει εντός των επόμενων ημερών, αφού πλησιάζει και η μέρα για την Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου και τα χρήματα που θα πρέπει να βάλει η Pan Asia.

Η πρώτη κίνησή του με το που αναλάβει τα ηνία είναι να απευθυνθεί στην UEFA προκειμένου να πετύχει την άρση της ευρωπαϊκής τιμωρίας του Παναθηναϊκού. Θεωρεί πως υπάρχουν τα περιθώρια για να τα καταφέρει, αν αποδείξει πως από εδώ και στο εξής η ΠΑΕ θα είναι συνεπής και θα πληρώνει, ενώ σημαντικό ρόλο θα παίξει και το γεγονός πως ήδη τους τελευταίους μήνες υπάρχουν πληρωμές και στους παίκτες και σε πιστωτές.

Η UEFA ναι μεν δεν λειτουργεί εκδικητικά, αλλά το γεγονός πως ο Γιάννης Αλαφούζος αποδείχτηκε… κακοπληρωτής δεν βοηθάει την κατάσταση. Ο Παϊρότζ θα χρησιμοποιήσει φυσικά τις επαφές που έχει στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, σε μια αποστολή δύσκολη, αλλά όχι ακατόρθωτη.

Σχετικά άρθρα:

loading...
Close Menu