Ο Ορσάτο στο Ολυμπιακός – Μαρσέιγ

ΟΝτανιέλε Ορσάτο ορίστηκε από την UEFA για να διευθύνει τον αγώνα του Ολυμπιακού με τη Μαρσέιγ στο “Γ. Καραϊσκάκης” για την πρεμιέρα των ομίλων του Champions League. Ο Ιταλός ήταν διαιτητής του περσινού τελικού μεταξύ της Μπάγερν και της Παρί Σεν Ζερμέν, με τους Βαυαρούς να κατακτούν το τρόπαιο, επικρατώντας 1-0 στο “Ντα Λουζ”. Βοηθοί […]


ΟΝτανιέλε Ορσάτο ορίστηκε από την UEFA για να διευθύνει τον αγώνα του Ολυμπιακού με τη Μαρσέιγ στο “Γ. Καραϊσκάκης” για την πρεμιέρα των ομίλων του Champions League.

Ο Ιταλός ήταν διαιτητής του περσινού τελικού μεταξύ της Μπάγερν και της Παρί Σεν Ζερμέν, με τους Βαυαρούς να κατακτούν το τρόπαιο, επικρατώντας 1-0 στο “Ντα Λουζ”. Βοηθοί του 44χρονου ρέφερι θα είναι οι συμπατριώτες του, Φιλίπο Μέλι και Τσίρο Καρμπόνε, ενώ στο VAR θα είναι οι Μάρκο Γκουίντα και Τζόρτζιο Περέτι.

Ο Ορσάτο είχε σφυρίξει πρόσφατα ελληνική ομάδα και συγκεκριμένα τον ΠΑΟΚ στην ήττα με 2-1 από την Κράσνονταρ στην Τούμπα για τα playoffs του Champions League.

Όσον αφορά στους “ερυθρολεύκους”, έχει βρεθεί στο δρόμο τους δύο φορές, δημιουργώντας καλή παράδοση, αφού τη σεζόν 2012/13 είχε διευθύνει το Μονπελιέ – Ολυμπιακός 1-2, ενώ ήταν και στον περσινό αγώνα των Πειραιωτών με τον Ερυθρό Αστέρα, όπου η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς επικράτησε 1-0 στο “Γ. Καραϊσκάκης” και πήρε την τρίτη θέση του ομίλου.

Από sport24

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί