Ο Ολυμπιακός ζητάει να γίνουν play off και Κύπελλο με κόσμο!

Επιστολή Ολυμπιακού στον Λευτέρη Αυγενάκη για κόσμο στα γήπεδα. Οι «ερυθρόλευκοι» ζητάνε από τον υφυπουργό Αθλητισμού να διεξαχθούν τα υπόλοιπα ματς των play off, όπως και του Κυπέλλου με την παρουσία φιλάθλων στις εξέδρες. Με ό,τι ποσοστό αποφασίσουν οι υγειονομικές Αρχές. Υπενθυμίζοντας ότι έχει επανεκκινήσει -μετά το lockdown της καραντίνας- το μίνι πρωτάθλημα δίχως προβλήματα […]

Επιστολή Ολυμπιακού στον Λευτέρη Αυγενάκη για κόσμο στα γήπεδα.

Οι «ερυθρόλευκοι» ζητάνε από τον υφυπουργό Αθλητισμού να διεξαχθούν τα υπόλοιπα ματς των play off, όπως και του Κυπέλλου με την παρουσία φιλάθλων στις εξέδρες. Με ό,τι ποσοστό αποφασίσουν οι υγειονομικές Αρχές. Υπενθυμίζοντας ότι έχει επανεκκινήσει -μετά το lockdown της καραντίνας- το μίνι πρωτάθλημα δίχως προβλήματα και ότι υπάρχει απόφαση της Λίγκας για σχετικό αίτημα για κόσμο στα γήπεδα.

Επιπλέον, οι Πειραιώτες με δεδομένο ότι το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός στην πρεμιέρα των play off έγινε κεκλεισμένων των θυρών, επισημαίνει ότι δεν έχουν καμία αντίρρηση να γίνει χωρίς κόσμο και το Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ για τον δεύτερο γύρο.

Από SportFm, ΦΩΤΟ eurokinissi

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί