• Αρχική
  • Άρθρα
  • SPORT
  • Ο Ολυμπιακός απέσυρε το ενδιαφέρον του για τον Αράο – Οργισμένοι οι «ερυθρόλευκοι»

Ο Ολυμπιακός απέσυρε το ενδιαφέρον του για τον Αράο – Οργισμένοι οι «ερυθρόλευκοι»

Τέλος ο Γουίλιαν Αράο για τον Ολυμπιακό.

Οι ερυθρόλευκοι αποφάσισαν να αποσύρουν το ενδιαφέρον τους για τον Βραζιλιάνο άσο, ο οποίος αποτελούσε το «νούμερο ένα» μεταγραφικό στόχο των Πειραιωτών για τη θέση του αμυντικού χαφ.

Παρά το γεγονός πως οι Πειραιώτες είχαν συμφωνήσει σε όλα με τη Φλαμένγκο ο παίκτης στύλωσε τα πόδια και ζητούσε τραπεζικές εγγυήσεις. Σύμφωνα πάντα με όσα μετέδιδαν τα βραζιλιάνικα Μέσα χθες το βράδυ.

Λίγη ώρα αργότερα υπήρξε η είδηση για συμφωνία για δανεισμό δύο ετών, αλλά αυτό αφορούσε τις δύο ομάδες, οι οποίες έτσι κι αλλιώς τα είχαν βρει στα 2,5 εκατ. ευρώ.

Ο Ολυμπιακός τελικά απέσυρε το ενδιαφέρον του από την υπόθεση του Γουίλιαν Αράο όπως ενημέρωσε και επίσημα πριν από λίγο. Σύμφωνα με τους Πειραιώτες οι μάνατζερ του ποδοσφαιριστή είναι η αιτία που χαλάει η μεταγραφή. Συμφωνούν διαρκώς και μετά αλλάζουν τους όρους. Οι «ερυθρόλευκοι» τονίζουν ότι «με τον Ολυμπιακό δεν μπορεί να παίξει κανείς».

Έτσι η ομάδα του Πειραιά στρέφεται σε άλλες περιπτώσεις και ήδη εξετάζει δύο άλλες λύσεις όπως αναφέρουν οι «ερυθρόλευκοι». Βελόζο, Μπαρέιρο και Πρισιτς είναι παίκτες που υπάρχουν στη λίστα του Ολυμπιακού.

Σχετικά άρθρα:

loading...
Close Menu