Ο Ολυμπιακός απάντησε στη Μαρσέιγ για Καμαρά: Ούτε με 20.000.000 €

Είναι πιθανότατα το πιο ακριβό περιουσιακό στοιχείο του Ολυμπιακού. Και οι Ερυθρόλευκοι ως «τέτοιο» τον μεταχειρίζονται. Κάτι που το κατάλαβε από πρώτο χέρι και η Μαρσέιγ. Η οποία προσπάθησε στο φινάλε των μεταγραφών να κάνει δικό της τον Μάντι Καμαρά -περί ου ο λόγος- ωστόσο άκουσε ένα τόσο ηχηρό (έμμεσο) «όχι», που προκάλσε αίσθηση και […]

Είναι πιθανότατα το πιο ακριβό περιουσιακό στοιχείο του Ολυμπιακού. Και οι Ερυθρόλευκοι ως «τέτοιο» τον μεταχειρίζονται. Κάτι που το κατάλαβε από πρώτο χέρι και η Μαρσέιγ. Η οποία προσπάθησε στο φινάλε των μεταγραφών να κάνει δικό της τον Μάντι Καμαρά -περί ου ο λόγος- ωστόσο άκουσε ένα τόσο ηχηρό (έμμεσο) «όχι», που προκάλσε αίσθηση και στους Γάλλους.


Συγκεκριμένα, μετά την πρόσφατη πώληση του Μόργκαν Σανσόν στην Αστον Βίλα 16.000.000 €), αλλά και την παραχώρηση του Στρότμαν, οι Μασσαλοί αναζητούσαν εναγωνίως έναν ποδοσφαιριστή που να θα μπορεί να κάνει τη διαφορά τη μεσαία γραμμή. Και έκριναν ότι αυτός μπορούσε να είναι ο 23χρονος μέσος του Ολυμπιακού. Για αυτόν τον λόγο, μάλιστα, κινήθηκαν και επίσημ για την απόκτησή του.

Ο τεχνικός διευθυντής των Γάλλων, Πάμπλο Λονγκόρια, επικοινώνησε με τη διοίκηση του Ολυμπιακού, άνοιξε την κουβέντα για πιθανή μεταγραφή του Καμαρά στη Μαρσέιγ, αλλά ο Ολυμπιακός φρόντισε να την κλείσει με τρόπο ηχηρό και ξεκάθαρο, όπως επιβεβαιώνει και το France Football.

Οι Ερυθρόλευκοι απάντησαν κατ’ αρχάς ότι ο ποδοσφαιριστής δεν πωλείται με οποιοδήποτε ποσό αυτή τη στιγμή. Καθώς οι υποχρεώσεις που έχει ο Ολυμπιακός επιβάλλουν την παρουσία του στο ρόστερ. Από εκεί και πέρα, ωστόσο, όταν από τη Μαρσέιγ τέθηκε θέμα ποσού, είτε για τώρα είτε για μελλοντική χρήση, οι πληροφορίες αναφέρουν πως από τον Ολυμπιακό απάντησαν πως καμία κουβέντα δεν μπορεί να ξεκινήσει έαν η τιμή εκκίνησης δεν ειναι τα 20.000.000 €.

Και κάπως έτσι η συζήτηση τελείωσε. Ή καλύτερα μετατέθηκε για το καλοκαίρι. Οπότε και ενδέχεται να υπάρξει και νέα επαφή από πλευράς Μαρσέιγ. Χωρίς ωστόσο αυτό να σημαίνει ότι θα αλλάξουν τα οικονομικά δεδομένα. Για την ακρίβεια, με βάση τα τωρινά δεδομένα, εάν αλλάξουν, θα είναι μόνο προς τα πάνω…

Τη φετινή σεζόν ο Καμαρά έχει αγωνιστεί σε συνολικά 24 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας 3 γκολ και 4 ασίστ. Μάλιστα, το μοναδικό γκολ που πέτυχε στο Champions League, το σημείωσε κόντρα στη Μαρσέιγ, στο «Βελοντρόμ».

Από to10

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί