O Oλυμπιακός ανακοίνωσε την «βόμβα» με την απόκτηση του Μαρσέλο

Η πιο ηχηρή μεταγραφή των τελευταίων ετών στο ελληνικό ποδόσφαιρο είναι πλέον γεγονός!

Τα ξημερώματα του Σαββάτου, ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την απόκτηση του σπουδαίου Βραζιλιάνου αριστερού μπακ, Μαρσέλο, ο οποίος τα τελευταία δεκαπέντε χρόνια φορούσε την φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης, με την οποία κατέκτησε 25 τίτλους, τους περισσότερους ως πρωταγωνιστής.

«Ένας αληθινός Θρύλος του ποδοσφαίρου στον Ολυμπιακό!» αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση της ”ερυθρόλευκης” ΠΑΕ, με τον 34χρονο άσο να αναμένεται τις επόμενες ημέρες στη χώρα για να ενσωματωθεί στην ομάδα του Κάρλος Κορμπεράν και να ξεκινήσει προπονήσεις.

Μάλιστα, οι πρωταθλητές Ελλάδος πρόλαβαν και δήλωσαν τον ποδοσφαιριστή στην ευρωπαϊκή λίστα για τα παιχνίδια του Europa League.

Ο Μαρσέλο έχει 58 συμμετοχές με την Εθνική Βραζιλίας ενώ στη Ρεάλ έπαιξε σε 546 ματς, σκόραρε 38 γκολ και μοίρασε 103 ασίστ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ολυμπιακού αναφέρει τα εξής:

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση ενός θρύλου του ποδοσφαίρου, του Μαρσέλο, που θα φορά την ερυθρόλευκη φανέλα. Γεννημένος στις 12 Μαΐου 1988, ο 34χρονος σούπερ σταρ ανήκε στη Ρεάλ Μαδρίτης από το 2006 μέχρι και τη σεζόν που ολοκληρώθηκε.

Κατά τη διάρκεια αυτών των 16 ετών πραγματοποίησε 546 συμμετοχές με την ισπανική ομάδα και κατέστη ένας από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές στην ιστορία της, αλλά κι εκείνος με τα περισσότερα τρόπαια (25).

Κατέκτησε πέντε Champions League, έξι πρωταθλήματα, τέσσερα Παγκόσμια Κύπελλα Συλλόγων, τρία ευρωπαϊκά Σούπερ Καπ, δύο Copa del Rey και πέντε ισπανικά Σούπερ Καπ.

Με τη Ρεάλ πέτυχε 38 γκολ, ένα εκ των οποίων στον τελικό του Champions League το 2014 εναντίον της Ατλέτικο.

Με την εθνική Βραζιλίας, την οποία έχει εκπροσωπήσει 58 φορές με απολογισμό έξι γκολ, έχει αγωνιστεί σε δύο Παγκόσμια Κύπελλα (2014, 2018) και έχει κατακτήσει το Confederations Cup (2013). Προτού υπογράψει στη Ρεάλ Μαδρίτης αγωνιζόταν στη Φλουμινένσε».

naftemporiki/eurokinissi

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί