Ο ολλανδικός Τύπος δίνει μικρό ποσοστό πρόκρισης στην Αϊντχόφεν

Σε μια διαπίστωση η οποία είναι ιδιαίτερα καλή για τον Ολυμπιακό προχωρά ο Ολλανδικός Τύπος. Ποια είναι αυτή; Γνωστοποιεί το ποσοστό πρόκρισης της PSV σήμερα απέναντι στους ερυθρολεύκους. Όπως αναφέρει, η ολλανδική ομάδα έχει μόνο 34% πιθανότητες να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League. Πώς φτάνουμε στο συμπέρασμα αυτό; Λαμβάνοντας υπόψη τα […]

Σε μια διαπίστωση η οποία είναι ιδιαίτερα καλή για τον Ολυμπιακό προχωρά ο Ολλανδικός Τύπος. Ποια είναι αυτή; Γνωστοποιεί το ποσοστό πρόκρισης της PSV σήμερα απέναντι στους ερυθρολεύκους. Όπως αναφέρει, η ολλανδική ομάδα έχει μόνο 34% πιθανότητες να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League.

Πώς φτάνουμε στο συμπέρασμα αυτό; Λαμβάνοντας υπόψη τα αποτελέσματα που έχει η Αϊντχόφεν στα ευρωπαϊκά της παιχνίδια και κρίνοντας τι έχει κάνει σε άλλες περιπτώσεις που βρέθηκε και πάλι στη ίδια θέση. Δηλαδή, να έχει χάσει 4-2 στο πρώτο παιχνίδι και να πρέπει να κάνει την ανατροπή.

Ένα από τα παραδείγματα; Το 2012 η Αϊντχόφεν με τον Φιλίπ Κοκού στον πάγκο της γνωρίζει την ήττα 4-2 απο τη Βαλένθια στην Ισπανία στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι αλλά στην έδρα της έμεινε στο 1-1 με αποτέλεσμα να γνωρίσει τον αποκλεισμό.

sportfm

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί