Ο Νεϊμάρ «ψηφίζει» Μπολσονάρο στις εκλογές της Βραζιλίας

Ο Νεϊμάρ τάχθηκε υπέρ της επανεκλογής του Ζαΐρ Μπολσονάρο ως Προέδρου της Βραζιλίας, δείχνοντας την υποστήριξή του σε ένα βίντεο Tik Tok, πριν από τις κρίσιμες εκλογές του Σαββατοκύριακου.

Η δημόσια υποστήριξη του Νεϊμάρ ήρθε μια ημέρα αφότου ο Μπολσονάρο επισκέφθηκε ένα φιλανθρωπικό ινστιτούτο κοντά στο Σάο Πάολο, που ανήκει στον Βραζιλιάνο σούπερ σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο Νεϊμάρ εμφανίστηκε σε ένα ξεχωριστό βίντεο χαιρετίζοντας τον Μπολσονάρο στην εκδήλωση του ινστιτούτου. Στη σύντομη ανάρτηση στο TikTok, ο Νεϊμάρ τραγουδά μερικούς στίχους από το τραγούδι της προεκλογικής καμπάνιας, πριν ζητήσει ψήφους για τον ακροδεξιό ηγέτη.

Ο Μπολσονάρο δημοσίευσε γρήγορα το βίντεο υποστήριξης του Νεϊμάρ στο Twitter, συνδέοντας την προσπάθεια επανεκλογής του με την ώθηση της ποδοσφαιρόφιλης Βραζιλίας να κατακτήσει τον έκτο τίτλο του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Και ο έτερος υποψήφιος όμως, ο πρώην Πρόεδρος Λούλα που είναι και το φαβορί των εκλογών, έχει στηριχθεί στην υποστήριξη διασημοτήτων για να τονώσει τη δημοτικότητά του.

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα παρακολούθησε μια εκδήλωση με αρκετούς Βραζιλιάνους καλλιτέχνες, ενώ έχει επίσης υποστηριχθεί από διεθνή αστέρια, όπως ο Μαρκ Ράφαλο, ο Ρότζερ Γουότερς και ο Ντάνι Γκλόβερ.

naftemporiki/ eurokinissi

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί