Ο Μπογκντάνοβιτς έσπασε τα κοντέρ και ξεπέρασε και τον Κάρι

Ο Μπόγιαν Μπογκντάνοβιτς τα ξημερώματα κόντρα στους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ καθήλωσε τους πάντες, με την ευστοχία του πίσω από τη γραμμή του τριπόντου, ευστοχώντας σε 11 τρίποντα σε 18 προσπάθειες.Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Μπογκντάνοβιτς έγινε ο πρώτος παίκτης στα χρονικά που ευστόχησε σε 11 τρίποντα δίχως να σκοράρει ούτε ένα δίποντο στην αναμέτρηση. Επίτευγμα […]

Ο Μπόγιαν Μπογκντάνοβιτς τα ξημερώματα κόντρα στους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ καθήλωσε τους πάντες, με την ευστοχία του πίσω από τη γραμμή του τριπόντου, ευστοχώντας σε 11 τρίποντα σε 18 προσπάθειες.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Μπογκντάνοβιτς έγινε ο πρώτος παίκτης στα χρονικά που ευστόχησε σε 11 τρίποντα δίχως να σκοράρει ούτε ένα δίποντο στην αναμέτρηση. Επίτευγμα που ούτε οι σπουδαιότεροι σουτέρ σαν τους Στεφ Κάρι, Ρέτζι Μίλερ, Ρέι Άλεν, Λάρι Μπερντ, Κλέι Τόμπσον και πολλοί άλλοι δεν κατόρθωσαν.
Ο Κροάτης φόργουορντ αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα κομμάτια των Τζαζ, καθώς δίνει το απαραίτητο spacing, ομαλή κυκλοφορία και έλεγχο της μπάλας, επιπλέον επιλογές στο σκοράρισμα… ενώ στις μέρες του κάνει πράγματα σαν και αυτό.
Για την ιστορία η Γιούτα κέρδισε τους Θάντερ με 116-103 και παραμένουν στη τετράδα της δυτικής περιφέρειας, ενώ οι Θάντερ συνεχίζουν το rebuild ενόψει των επόμενων χρόνων.

sportfm, photo pixabay

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί