Ο Μάνταλος ανανέωσε έως το 2024 με την ΑΕΚ

ΗΑΕΚ έφτασε σε καταρχήν συμφωνία με τον Πέτρο Μάνταλο έως το καλοκαίρι του 2024. Το deal ανάμεσα στην Ένωση και τον αρχηγό της επετεύχθη την Παρασκευή (19/3), ενώ υπήρξε και επαφή με τον ισχυρό άνδρα της ΑΕΚ, Δημήτρη Μελισσανίδη. Μάλιστα, χρειάστηκαν λίγα λεπτά για να δώσουν τα χέρια οι δύο πλευρές. Πλέον απομένουν κάποιες λεπτομέρειες, […]

ΗΑΕΚ έφτασε σε καταρχήν συμφωνία με τον Πέτρο Μάνταλο έως το καλοκαίρι του 2024. Το deal ανάμεσα στην Ένωση και τον αρχηγό της επετεύχθη την Παρασκευή (19/3), ενώ υπήρξε και επαφή με τον ισχυρό άνδρα της ΑΕΚ, Δημήτρη Μελισσανίδη. Μάλιστα, χρειάστηκαν λίγα λεπτά για να δώσουν τα χέρια οι δύο πλευρές. Πλέον απομένουν κάποιες λεπτομέρειες, για την τελική οριστικοποίηση.

Οι υπογραφές πρόκειται να μπουν μόλις ο Μάνταλος επιστρέψει από τις υποχρεώσεις του με την Εθνική Ελλάδας, πριν από την 2η αγωνιστική των playoffs της Super League Interwetten. Τότε θα επισημοποιηθεί και η επέκταση του συμβολαίου του 29χρονου επιθετικού μέσου.

Το ισχύον συμβόλαιο του Πέτρου Μάνταλου λήγει το καλοκαίρι του 2022. Ο 29χρονος επιθετικός μέσος βρίσκεται στην ΑΕΚ από το 2014, όταν και η Ένωση τον είχε αποκτήσει από την Ξάνθη.

Ο Πέτρος Μάνταλος έχει φορέσει τη φανέλα της ΑΕΚ σε 236 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις από την δεύτερη κατηγορία, μέχρι και το Champions League. Με την Ένωση έχει κατακτήσει Πρωτάθλημα και Κύπελλο, σκοράροντας συνολικά 50 γκολ, ενώ έχει μοιράσει και 69 ασίστ.

SPORT24, Photo credits: Eurokinissi

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί