Η Mattel Inc. παρουσίασε την κούκλα LeBron Ken την Τετάρτη για να ξεκινήσει τη σειρά “Kenbassador” του κατασκευαστή παιχνιδιών. Πέρυσι, παρουσιάστηκαν εννέα αθλήτριες Barbie, συμπεριλαμβανομένης της σταρ του τένις Venus Williams.
«Ως μικρό παιδί, είχα την τύχη να έχω πρότυπα που όχι μόνο με ενέπνευσαν αλλά και μου έδειξαν τι είναι δυνατό μέσα από τη σκληρή δουλειά και την αφοσίωση», είπε ο Τζέιμς. “Τώρα, ως ενήλικας, καταλαβαίνω πόσο ζωτικής σημασίας είναι για τους νέους να έχουν θετικές φιγούρες. Γι’ αυτό η συνεργασία με την Barbie για την κυκλοφορία της κούκλας LeBron James Kenbassadors είναι μεγάλη τιμή. Είναι μια ευκαιρία να αναγνωρίσουμε τον ισχυρό αντίκτυπο των μοντέλων που ενσταλάσσουν εμπιστοσύνη, εμπνέουν όνειρα και δείχνουν στα παιδιά ότι μπορούν επίσης να επιτύχουν μεγαλείο.”
Ο LeBron φοράει γυαλιά ηλίου, ακουστικά και ένα γαλανόλευκο μπουφάν, το νούμερο 23 στο δεξί μανίκι και μπαλώματα Οχάιο και στέμμα στο άλλο. Το μικρό του όνομα είναι στο πίσω μέρος με το “Just a kid from Akron” από κάτω. Το μπλουζάκι του γράφει «We Are Family», ένα νεύμα προς το Ίδρυμα της οικογένειας LeBron James.
Η κούκλα κοστίζει 75 δολάρια και κυκλοφορεί τη Δευτέρα.
Σε ένα βίντεο που παρήγαγε το Associated Press όπου ο Τζέιμς βλέπει την κούκλα για πρώτη φορά, ο «Βασιλιάς» εξέφρασε την έγκρισή του, αποκαλώντας επανειλημμένα την κούκλα «ψαγμένη».
Δείτε ΦΩΤΟ ΕΔΩ
Basketball legend and Lakers star LeBron James is "kenough" to receive his very own Ken doll. pic.twitter.com/d0qITDasrT
— USA TODAY (@USATODAY) April 10, 2025
photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ – EPA-EPA
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Απόφις: Ο αστεροειδής με το όνομα του αιγυπτιακού θεού του χάους, θα πλησιάσει την Γη το 2029 (vid, photo)
- Θεσσαλονίκη: Πρώτο κουδούνι με 68 παραβάσεις από σχολικά λεωφορεία
- «Οι αριστεροί με είχαν απειλήσει με θάνατο»: Συγκλονίζει το ΒΙΝΤΕΟ με τον δολοφονηθέντα Τσάρλι Κερκ
- Πλεύρης για δολοφονία Κερκ: «Στοχοποιήθηκε το πρότυπο ενός δεξιού χριστιανού Αμερικανού»
- Παππάς: Δεν μπορεί η ΕΕ να μένει σιωπηλή στη σύλληψη Κυπρίων-Ευρωπαίων πολιτών από το ψευδοκράτος στα Κατεχόμενα
- Συνελήφθη 42χρονος, κατηγορούμενος για εμπορία ανθρώπων, βιασμό και διακίνηση ναρκωτικών
- Ν. Παπανδρέου: Η Τουρκία δεν έχει θέση στην αμυντική πολιτική της ΕΕ
- Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο: Κατατέθηκε πρόταση μομφής κατά της Φον ντερ Λάιεν
- Καλπάζει εφηβική βία: Χειροπέδες σε ανήλικους για τον άγριο ξυλοδαρμό 18χρονου – Τραβούσαν και βίντεο
- Προχωρά απτόητη η Ρωσία! Τι ειπώθηκε εν όψει της Ρωσοαραβικής Συνόδου Κορυφής
Κύρια Θέματα

















