Είναι γνωστό ότι η κορυφαία προτεραιότητά του είναι τα Grand Slam, και τώρα που το επόμενο δεν είναι πριν τον Ιανουάριο, υπάρχουν πολλές αβεβαιότητες που πρέπει να αντιμετωπιστούν.
Στην ατζέντα του Τζόκοβιτς είναι το Six Kings Slam από τις 15 έως τις 18 Οκτωβρίου, καθώς και το τουρνουά ATP 250 Athens 2025 που θα πραγματοποιηθεί από τις 2 έως τις 8 Νοεμβρίου, όπου έχει επιβεβαιώσει τη συμμετοχή του. «Εκτός από αυτό, είναι ένα μεγάλο ερωτηματικό για το τι θα κάνω», δήλωσε ο Τζόκοβιτς, ο οποίος μπορεί να αποφασίσει να μην αγωνιστεί στη Σαγκάη, το Παρίσι και τους τελικούς του ATP.
Ο Νόβακ Τζόκοβιτς ολοκλήρωσε την πορεία του στο US Open με την ήττα στα ημιτελικά από τον Κάρλος Αλκαράζ. Ο σπουδαίος τενίστας αγωνίστηκε καλά σε μια ήττα με 6-4, 7-6 6-2 σε δύο ώρες και 23 λεπτά.
Το τουρνουά αυτό μεταφέρθηκε πρόσφατα από το Βελιγράδι και ο Τζόκοβιτς θέλει να συμμετάσχει σε αυτό και να αγωνιστεί στην αγαπημένη του Αθήνα.
Πέρα από αυτό, ο Νόβακ έχει αφήσει το πρόγραμμά του ανοιχτό. Μετά το US Open, ο Σέρβος εξακολουθεί να είναι ο τρίτος καλύτερος παίκτης στην κατάταξη του ATP Live. Ωστόσο, δεν μπορούσε να πει πολλά για τον αγώνα του στο ATP Finals στο Τορίνο ή σε οποιοδήποτε άλλο τουρνουά.
Η Αθήνα περιμένει τον πιο πολυτιμημένο παίκτη όλων των εποχών σε δύο μήνες, ενώ η υπόλοιπη πορεία του παραμένει αβέβαιη ενόψει του Αυστραλιανού Όπεν του 2026.
«Μπορώ να είμαι ικανοποιημένος όταν εξετάζω την πορεία μου στα Majors φέτος. Ωστόσο, οι προσδοκίες μου δεν εκπληρώθηκαν, καθώς περίμενα τουλάχιστον έναν τίτλο. Ωστόσο, λαμβάνοντας υπόψη τη φυσική μου κατάσταση και τι περνάει το σώμα μου, θα πρέπει να είμαι ευχαριστημένος που νίκησα τους πάντες εκτός από τον Jannik και τον Carlos, παιδιά 15 χρόνια νεότερα από εμένα».
«Θέλω να επεκτείνω την καριέρα μου, αλλά δεν μπορώ να πω πολλά για το πρόγραμμα. Έχω κουραστεί από τον μακροπρόθεσμο σχεδιασμό και θα προτιμούσα να αφουγκράζομαι το σώμα μου και την επιθυμία μου να αγωνιστώ. Θα παίξω στην Αθήνα τον Νοέμβριο, αλλά όλα τα άλλα το 2025 είναι υπό αμφισβήτηση», δήλωσε ο Νόβακ Τζόκοβιτς.
photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ – EPA-EPA
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Kανονικά διεξάγεται η κυκλοφορία των οχημάτων στο κέντρο της Αθήνας – Άνοιξε ο σταθμός “Σύνταγμα”
- Athens Flying Week: Εικόνες που κόβουν την ανάσα από Τανάγρα, εκεί που χτυπά η “καρδιά” της αεροπορίας
- Οι λάτρεις της μπύρας χάνουν την ψυχραιμία τους με την Gen Z που ρίχνει… παγάκια στο αγαπημένο τους ποτό! vid
- Συναγερμός στην Πολωνία: Άγνωστο αντικείμενο συνετρίβη σε χωριό στα ανατολικά
- Μητσοτάκης: Ποιά η μεγάλη ανακοίνωση για συνταξιούχους και τεκμήρια
- Made in China? Τι αποκαλύπτει νέα μελέτη για το λιοντάρι της πλατείας του Αγίου Μάρκου στη Βενετία
- Μητσοτάκης από ΔΕΘ: Αυξήσεις για ενστόλους και διπλωμάτες
- O κορυφαίος Τζόκοβιτς επιβεβαίωσε ότι έρχεται στην Αθήνα στο μεγάλο τουρνουά στο ΟΑΚΑ!
- Συνελήφθη ύποπτος για εμπρησμό 11 πυρκαγιών στην Γενισέα Ξάνθης
- Ομιλία Μητσοτάκη: Ποιοί θα έχουν μηδενικούς φόρους – Οι νέοι συντελεστές – Για ποιούς τελειώνει ο ΕΝΦΙΑ
Κύρια Θέματα

















