Ο Κλοπ αποθέωσε τον Τσιμίκα – «Πολύ καλό που έχουμε τον Κώστα»

Για τον τραυματισμό του Ρόμπερτσον και για τον Τσιμίκα: «Όχι πραγματικά, αλλά νομίζω ότι είμαστε τυχεροί με αυτό. Θα μπορούσε να είναι πολύ χειρότερα. Είδαμε το υλικό, δεν φαινόταν πολύ καλά. Νομίζω όμως ότι ήμασταν τυχεροί, δεν θα αργήσει πολύ. Δεν είμαι σίγουρος αν θα επιστρέψει πριν ή μετά το διεθνές διάλειμμα (λόγω εθνικών ομάδων), είναι […]

Για τον τραυματισμό του Ρόμπερτσον και για τον Τσιμίκα: «Όχι πραγματικά, αλλά νομίζω ότι είμαστε τυχεροί με αυτό. Θα μπορούσε να είναι πολύ χειρότερα. Είδαμε το υλικό, δεν φαινόταν πολύ καλά.

Νομίζω όμως ότι ήμασταν τυχεροί, δεν θα αργήσει πολύ. Δεν είμαι σίγουρος αν θα επιστρέψει πριν ή μετά το διεθνές διάλειμμα (λόγω εθνικών ομάδων), είναι δύσκολο σε αυτές τις καταστάσεις. Όχι όμως πολύ. Προφανώς πολύ καλό που έχουμε τον Τσιμίκα από πίσω ή τον νεαρό Όουεν Μπεκ, ο οποίος είναι επίσης πολύ καλός».

Για το παιχνίδι με την Οσασούνα: «Το πρώτο ημίχρονο ήταν εξαιρετικό σε διαφορετικά τμήματα. Ο τρόπος που αμυνθήκαμε, πρώτα απ ‘όλα, τις δεύτερες μπάλες – επειδή δεν χρειαζόταν να το κάνουμε πολύ χθες το βράδυ, αλλά σήμερα προφανώς επειδή η Οσασούνα έχει διαφορετική προσέγγιση στο παιχνίδι, άρα υπήρχαν πολλές μακρινές μπαλιές στο παιχνίδι.

Είχαμε πολλές τελικές, οπότε είχαν πολλά ελεύθερα λακτίσματα. Μου άρεσε ο σχηματισμός γύρω από αυτό, κερδίζοντας αυτές τις μπάλες πίσω, περνώντας μπροστά όσο το δυνατόν γρηγορότερα και κάνοντας αυτά τα τρεξίματα.

Ο Φιρμίνο μεταξύ των γραμμών ήταν εξαιρετικός, αλλά αυτό που προσέφεραν ο Γκόρντον και ο Μιναμίνο από την άποψη της ταχύτητας ήταν επίσης απολύτως εξαιρετικοί. Έπαιξε πολύ καλά στη μεσαία γραμμή, ο Τσάμπερλειν ήταν σε τρομερή φόρμα, ενώ ο Φαμπίνιο έλεγχε μαζί με τα αγόρια εκεί έξω».

to10

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί