Ο Καγκάβα αντικαταστάτης του Πέλκα

Η μεταγραφική περίοδος μπορεί να έχει τελειώσει, όμως παραμένει ανοιχτό το «παζάρι» για τους ελεύθερους ποδοσφαιριστές. Ο ΠΑΟΚ λοιπόν φέρεται να κοιτάζει μερικές ενδιαφέρουσες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που κυκλοφορούν ελεύθεροι και δεν αποκλείεται να κάνει κάποια κίνηση για την απόκτηση ενός εξτρέμ. Σύμφωνα με όσα αναφέρουν στην Τουρκία ο Δικέφαλος του βορρά ασχολείται με την περίπτωση […]

Η μεταγραφική περίοδος μπορεί να έχει τελειώσει, όμως παραμένει ανοιχτό το «παζάρι» για τους ελεύθερους ποδοσφαιριστές. Ο ΠΑΟΚ λοιπόν φέρεται να κοιτάζει μερικές ενδιαφέρουσες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που κυκλοφορούν ελεύθεροι και δεν αποκλείεται να κάνει κάποια κίνηση για την απόκτηση ενός εξτρέμ.


Σύμφωνα με όσα αναφέρουν στην Τουρκία ο Δικέφαλος του βορρά ασχολείται με την περίπτωση του Σίνζι Καγκάβα, αλλά και του Κέβιν Ασαμόα, για τους οποίους μάλιστα κυκλοφορούν διάφορα σενάρια από χθες.

Στη γειτονική χώρα επιμένουν και σήμερα για τον Ιάπωνα εξτρέμ με τη σπουδαία καριέρα στην Ευρώπη, τονίζοντας πως πρόκειται να είναι ο αντικαταστάτης του Δημήτρη Πέλκα στον ΠΑΟΚ, αφού ο Έλληνας μεσοεπιθετικός μεταγράφηκε στην Φενέρμπαχτσε.

Η Μιλιέτ μάλιστα ξεκαθαρίζει πως πιθανότατα ο επόμενος σταθμός στην καριέρα του να είναι η Ελλάδα και ο ΠΑΟΚ.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Καγκάβα την περσινή χρονιά αγωνίστηκε στην Ισπανία για λογαριασμό της Ρεάλ Σαραγόσα. Ο Ιάπωνας μεσοεπιθετικός αγωνίστηκε σε 36 παιχνίδια (τα 34 στη Σεγούντα) και πέτυχε 4 γκολ και μοίρασε 2 ασίστ. Στο παρελθόν ο Καγκάβα έχει αγωνιστεί σε Τσερέζο Οσάκα, Ντόρτμουντ, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αλλά και Μπεσίκτας.

Από to10

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί