Ο γουρλής Μάσα στο Ολυμπιακός-Σίτι

Ο Ντάβιντε Μάσα ορίστηκε από την UEFA να διευθύνει την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Μάντσεστερ Σίτι την Τετάρτη για το Champions League. Ο Ιταλός διαιτητής ξυπνά ευχάριστες μνήμες στους «ερυθρόλευκους», καθώς ήταν στη μεγάλη νίκη-πρόκριση επί της Άρσεναλ στο Λονδίνο με 2-1 στην παράταση για τους «32» του Europa League στις 27 Φεβρουαρίου του […]

Ο Ντάβιντε Μάσα ορίστηκε από την UEFA να διευθύνει την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Μάντσεστερ Σίτι την Τετάρτη για το Champions League.

Ο Ιταλός διαιτητής ξυπνά ευχάριστες μνήμες στους «ερυθρόλευκους», καθώς ήταν στη μεγάλη νίκη-πρόκριση επί της Άρσεναλ στο Λονδίνο με 2-1 στην παράταση για τους «32» του Europa League στις 27 Φεβρουαρίου του 2020, ενώ ήταν και στη νίκη με 3-1 επί της Παρτιζάν στο Βελιγράδι στις 25 Ιουλίου του 2017 για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League.

Βοηθοί του 39χρονου ρέφερι θα είναι οι συμπατριώτες του Φίλιπο Μέλι και Στέφανο Αλάσιο, τέταρτος ο Πάολο Βαλέρι και στο VAR θα βρίσκονται οι Μασιμιλιάνο Ιράτι και Αλμπέρτο Τεγκόνι.

Από Sportfm

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί